kızım doğalı 1 saat bile olmamıştı kan alırken ağlamış kuzum babasıda böle çekmiş
burdada 2 günlüğüz hastaneden çıkmadan önceki halimiz yüzümüz gözümüz şiş
saol cnmm aminn inşş :Saruboceq: tek dileğim ohoşgeldın sefalar getırdın mınık mucıze:)..
dılerım saglıklı hayırlı bı evlatt olursun hayatın boyunca tum guzellıkler senınle olsun tatlım..
nısanur sızıde tebrık ederım ..
valla öle gibi çok fenayızdır delikafaduldenmaşallah çok tatlı çok can yakar bu kızzemuszemus
ahh canım bilsen onu hiç istemediğim halde giydirdim sırf babasının gönlü olsun diye ben koyu bir gsliyim ama anlayış göstermek lazım yani gs lide giydi fb lide ama ilerde ne olur bilemem ben diyorum bjk li olsun tarafsız olsun diye çok saol cnma.s.ah yavrum ya ne kadar yakışmış fenerli badiler Allah bağışlasın canım çok doğru bir hareket bu işte bende böyle bişi yapıyım bari çocuğum olunca hihi fenerli doğpacak nasılsakaydirigubbakcemile3her ne kadar baba adayı koyu gs lı olsada olsun ben doğururyorum sonuçtaaklinialirimsmile
saol cnm inş sağ sağlim alırsın bir avazda kurtulursun hamileyken seviyosun ama uzaktan kucağına alınca doyamıyosun doyamıyosun her hali ayrı güzel allahım olmayanlarada versin çok güzel tarifi imkansız bir duyguu:asigim:yesınler bu kuzuyu yaaaa çokk tatlı maşşallah
rabbim esirgesin inşallah bende bunun gibi bi melek beklıyorum hayırlısı ileee....
ayyy yerım ben bunu yaaa
ayyy bundan sonra bebişlerimizin resimleriyle dolar inş burası
marduk dlkkcr çok tatlılar onlar bizim herşeylerimiz rabbim sağlık uzun ömür versin onlara:Saruboceq::Saruboceq:
cnm zaten ben giydiriyorum ediyorum bi günden bişicik olmaz istediğimi giydiriyorum yani genel olarakta gs li giydiriyorum yani gönlü olsun diye giydirdim zaten sende ilerde fb li giydirirsin sonuçta çocuğun üzerinde annenin payı daha çoksempatiksalakcinniahh canım bilsen onu hiç istemediğim halde giydirdim sırf babasının gönlü olsun diye ben koyu bir gsliyim ama anlayış göstermek lazım yani gs lide giydi fb lide ama ilerde ne olur bilemem ben diyorum bjk li olsun tarafsız olsun diye çok saol cnma.s.
bizde tam tersiyiz işte o koyu gs lı ben se koyu olmasamda fbliyim yani ama ben giydirirmiyim bilemem hastane çıkışını fbli giydiririm sonra gs giydiririz yani öyle olursa olur kaydirigubbakcemile3
saol cnm aminnn inşş bilemiyorum valla küçük bir kanaryamı olur yoksa kocaman bir aslanmı onu bilemiyoruz şuan biz sadece giydirmekle yetiniyoruz ilerde onun seçimi ne olur bilemem tarafsız olursa bjk li yada ts li olucak:roflol:Maşallah Rabbim saglıklı ömürler versin inş..:)
fenerli kıyafetleri de harika.. :)))aramıza kücük bir kanarya daha katıldı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?