• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9çeşit bitkiyle adam 3ayda 30kilo vermiş buyrun

meerach

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
504
56
318
Manisa
1-mate çayı
2-kekik(bilye kekik)
3-çoban çökerten
4-barut ağacı kabuğu
5-yeşil çay
6-sinirli ot
7-biberiye
8-funda yaprağı
9-cinema otu
yapılışıda...
hepsinden birer tutam koyucaksınız ortalama 1 yemek kaşığı kadar olucak hepsinin karışımı
ama barut ağacını 1 tane kabuk tarçın gini kırın
yeşil çayın tutamını diğerlerinden fazla atabilirsiniz cimena 2 yaprak kadar ..
bitkilerin üstüne 1 su bardağı sıcak koyun günde 3 fincan sabah aç karnına ve yemeklerden önce
hadi bakalım deneyin kızlar..netten bitkileri araştırın isterseniz
ben yozgattayım şimdi ne yazık ki burdan bulamadım ank gittiğimde ilk iş almak olucak...tv de izledim..

Son düzenleme:
evet bende bu gün gördüm yarın ilk işim aktara gidip bunları almak olacak inşallah 9unuda bulurum adamın yarısı gitmiş sanki içinden resmen 36 kiloluk bi insan çıkmış

Valla kilo vercez diye icmedigimiz sey kalmadi. Ama bu otlar genelde form caylarda bulunan karisimlar. Poset cay almaktansa aktardan almak daha iyi bence kucucuk posette 6-7 cesit ot var diye iciyoruz ama pek etkili olmuyor. Resmi gormedim ama denemeye deger

Valla kilo vercez diye icmedigimiz sey kalmadi. Ama bu otlar genelde form caylarda bulunan karisimlar. Poset cay almaktansa aktardan almak daha iyi bence kucucuk posette 6-7 cesit ot var diye iciyoruz ama pek etkili olmuyor. Resmi gormedim ama denemeye deger

Zayıflayacağız diye ne bulursak içeceğiz sanırım :9: İştahımı kapatacak bir şeye ihtiyacım var yoksa sonumu düşünemiyorum

bende tam bu konuyu açacaktım ki meerach benden önce davranmış:) bende birkaç ekleme yapayım bari...burada söylenen kekik bildiğimiz siyah toz kekik değil benyaz ince olandan olucak adı bilye kekik ayrıca yüksek tansiyonu olanlar kesinlikle içine kekik koymayacak..çok kilosu olanlar günde 5 bardağa kadar içicek ama 5 bardaktan fazla içilmeyecek..az kilolular günde 3 bardak içicek..özellikle sabah kalkar kalkmaz muhakkak içilecek bu çok önemli..hadi bakalım kızlar başlayanlar burdan paylaşımlarını yapsınlar da bakalım nasılmış..

bu arada tabiki diyet ve sporla deslenmesi lazım yani sürekli yiyip oturarak sadece çayla kilo verilmez..bunuda dipnot düşelim:)

Zayıflayacağız diye ne bulursak içeceğiz sanırım :9: İştahımı kapatacak bir şeye ihtiyacım var yoksa sonumu düşünemiyorum
valla öyleee ben soğan suyu sirke ıykk daha lahana bi yığın şey içtim kimi fayda sağladı kimi sağlığa az yaradı öyle..deneyelim belki olur ;)

Ben dün hepsini aldım bugun 4 bardak içtim kızlar zayıflamak için en fazla günde 5 bardak içilecekmiş fazlası zararlıymış inşallah işe yarar. Bir de ben içine limon sıkıyorum tadını pek beğenmedim çünkü :D :ssz:

1-mate çayı
2-kekik(bilye kekik)
3-çoban çökerten
4-barut ağacı kabuğu
5-yeşil çay
6-sinirli ot
7-biberiye
8-funda yaprağı
9-cinema otu
yapılışıda...
hepsinden birer tutam koyucaksınız ortalama 1 yemek kaşığı kadar olucak hepsinin karışımı
ama barut ağacını 1 tane kabuk tarçın gini kırın
yeşil çayın tutamını diğerlerinden fazla atabilirsiniz cimena 2 yaprak kadar ..
bitkilerin üstüne 1 su bardağı sıcak koyun günde 3 fincan sabah aç karnına ve yemeklerden önce
hadi bakalım deneyin kızlar..netten bitkileri araştırın isterseniz
ben yozgattayım şimdi ne yazık ki burdan bulamadım ank gittiğimde ilk iş almak olucak...tv de izledim..

Bende dün aldım bu karışımdan :) ama hepsini bulamadım, mate, sinirli ot, yeşil çay, biberiyye, funda, çoban çökerten,kekik bulabildim.. gittiğim aktar, barut ağacı bize gelmiyor artık dedi, cinnema yı ise hiç duymamış, belki başka bir ismi vardır, araştırayım dedi .. içindekilerde genelde zayıflama çaylarında olanlarmış, zararı yok dedi, hatta hepsinin faydalarınıda saydı ama şu an hatırlayamıyorum
bugün ilk günüm, 3 kere içtim, yemeklerden yaklaşık yarım saat önce içiyorum ben, yediklerimede dikkat ediyorum inşallah etki eder ve kurtulurum şu kilolardan :)

bende bugün duydum bu çayı arkadaşım izlemiş yarın bende alacağım inşallah bulurum hepsini ..kullananlar yorumları bekliyorum

cimena dediğiniz bitki sinameki mi acaba? aktar öyle bir bitki olmadığını ve onun sinameki olduğunu söyledi ve bana onu verdi... dünden beri içmeye çalışıyorum ama bu kadar kötü bir şey daha önce içmemiştim :(

Dneyenler acaba bir yan etkisi oluyormu içer içmez bulantı isahl benzeri şikayet oluyormu?:27:Birde bu bitki çayını içen kişi istediği kadar yiyerek ve hiç spor yapmadanmı vermiş o kadar kiloyu?

ay bende başliim bari inşallah bulurum hepsini..:26:
bugün hemen uçuyorum aktara...
10 kilo vermem lazım...:18:

benim bu gün 2. günüm ve yaklaşık 1 kg. kadar vermişim :)) yaklaşık diyorum çünkü dün tartılmamıştım

cinnemayı evet banada dedi aktar sinemaki olabilir diye ama bana önermedi çünkü sinemaki bağırsak tembelliği yapıyormuş, mate daha iyiymiş

bulantı falan yapmıyor bana, dün sabah içtiğimde 2 kere çıktım wc.ye ama bugün henüz erken bilemeyeceğim durumumu ama bağırsakları yumuşatıyor ve habire karnım gurulduyor :)

bu çayı içiyorum ama yediklerimede dikkat ediyorum, yürüyüş yapmaya çalışıyorum, sanırım bunlarında faydası var

bazı arkadaşlar tadının kötü olduğunu yazmış ama bana öyle gelmedi :)) belki ben şeker kullanmadığım içindir, birde içine kabuk tarçın atıyorum ben, belki oda yumuşatıyordur tadını

şimdilik yazacaklarım bu kadar

benim bu gün 2. günüm ve yaklaşık 1 kg. kadar vermişim :)) yaklaşık diyorum çünkü dün tartılmamıştım

cinnemayı evet banada dedi aktar sinemaki olabilir diye ama bana önermedi çünkü sinemaki bağırsak tembelliği yapıyormuş, mate daha iyiymiş

bulantı falan yapmıyor bana, dün sabah içtiğimde 2 kere çıktım wc.ye ama bugün henüz erken bilemeyeceğim durumumu ama bağırsakları yumuşatıyor ve habire karnım gurulduyor :)

bu çayı içiyorum ama yediklerimede dikkat ediyorum, yürüyüş yapmaya çalışıyorum, sanırım bunlarında faydası var

bazı arkadaşlar tadının kötü olduğunu yazmış ama bana öyle gelmedi :)) belki ben şeker kullanmadığım içindir, birde içine kabuk tarçın atıyorum ben, belki oda yumuşatıyordur tadını

şimdilik yazacaklarım bu kadar

bende bugün baktım aktara herkes bunu soruyormuş 2tane bitki eksik dedi akşama gelecekmiş hepsinden 50gram alındığında 20...ile25arası tutar dedi siz kaça aldınız ...gitti gidiyorda gördüm birde tvde söyleyen kişi satışa sunmuş hepsini karışmış hali toplam 100gram 18tl .25ile 30fincan çıkar diye yazıyor günde 3defa içilsen 10gün falan gider heralde ...hangisini alsam acaba karar veremedim

kızlar bugün benim ikinci günm ama dün ben uyuyamadım gece bu çay uykusuzluk yapıyor olabilir mi acaba ? bir de bazı arkadaşlar sormuş eet cinnema sinamekiymiş :51:

kızlar bugün benim ikinci günm ama dün ben uyuyamadım gece bu çay uykusuzluk yapıyor olabilir mi acaba ? bir de bazı arkadaşlar sormuş eet cinnema sinamekiymiş :51:

Back