canlarrrr hepiniz çok güzel görünüyorsunuz :teytey:
ama en güzelide arabadaki prens
çok tatlı yaaaaaaa o kiminse yerime öpsün nolurrrrrryerimseniben
merhaba arkadaşlar yeliz resimlerden gördüğümüz kadarıyla azıcık tanıdık seni,annen öğretmense tahminlerimiz doğrualkisalkisalkis
babam kısmında geçmiş zaman kullanışına üzüldüm..hayat işte...annenle aynı okulda yıllarımız geçti diyebilirim,ben ortaokuldaydım o dönem,depremden sonrada ist.a taşındık...senide yüz aşinalığından ötürü tanıdım,dilerim karşılıklı tanışma fırsatınıda buluruz vereliniortak 6 haziranda,gelirsem yine özdilek olsun lütfeeeeeeennnnnnalkisalkisalkis maşallah oğluşun gün boyu uyumuş,benimki bize sohbet fırsatı bırakmaz gibi geliyo bakalım hayırlısı:teytey: 6 hazirana katılım çok olsunnnn hadi bakalımmmmalkisalkisalkisannemde öğretmen babamda öğretmendi..
babam kısmında geçmiş zaman kullanışına üzüldüm..hayat işte...annenle aynı okulda yıllarımız geçti diyebilirim,ben ortaokuldaydım o dönem,depremden sonrada ist.a taşındık...senide yüz aşinalığından ötürü tanıdım,dilerim karşılıklı tanışma fırsatınıda buluruz vereliniortak 6 haziranda,gelirsem yine özdilek olsun lütfeeeeeeennnnnnalkisalkisalkis maşallah oğluşun gün boyu uyumuş,benimki bize sohbet fırsatı bırakmaz gibi geliyo bakalım hayırlısı:teytey: 6 hazirana katılım çok olsunnnn hadi bakalımmmmalkisalkisalkis
saffet çamdan mı bahsediyorsun asillerdenmi..babamı 3 yıl önce kaybettik..inşaallah tanışırız..
allah rahmet eylesin,ablam yerine ben cevap vereyim asillerde okuyoduk ikimizde,ordan tanıdık..ne tesadüf yani bizdede iyi hafıza varmış çıkarttık senialkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?