Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarrrr hepiniz çok güzel görünüyorsunuz :teytey:
ama en güzelide arabadaki prens
çok tatlı yaaaaaaa o kiminse yerime öpsün nolurrrrrryerimseniben
merhaba arkadaşlar yeliz resimlerden gördüğümüz kadarıyla azıcık tanıdık seni,annen öğretmense tahminlerimiz doğrualkisalkisalkis
babam kısmında geçmiş zaman kullanışına üzüldüm..hayat işte...annenle aynı okulda yıllarımız geçti diyebilirim,ben ortaokuldaydım o dönem,depremden sonrada ist.a taşındık...senide yüz aşinalığından ötürü tanıdım,dilerim karşılıklı tanışma fırsatınıda buluruz vereliniortak 6 haziranda,gelirsem yine özdilek olsun lütfeeeeeeennnnnnalkisalkisalkis maşallah oğluşun gün boyu uyumuş,benimki bize sohbet fırsatı bırakmaz gibi geliyo bakalım hayırlısı:teytey: 6 hazirana katılım çok olsunnnn hadi bakalımmmmalkisalkisalkisannemde öğretmen babamda öğretmendi..
babam kısmında geçmiş zaman kullanışına üzüldüm..hayat işte...annenle aynı okulda yıllarımız geçti diyebilirim,ben ortaokuldaydım o dönem,depremden sonrada ist.a taşındık...senide yüz aşinalığından ötürü tanıdım,dilerim karşılıklı tanışma fırsatınıda buluruz vereliniortak 6 haziranda,gelirsem yine özdilek olsun lütfeeeeeeennnnnnalkisalkisalkis maşallah oğluşun gün boyu uyumuş,benimki bize sohbet fırsatı bırakmaz gibi geliyo bakalım hayırlısı:teytey: 6 hazirana katılım çok olsunnnn hadi bakalımmmmalkisalkisalkis
saffet çamdan mı bahsediyorsun asillerdenmi..babamı 3 yıl önce kaybettik..inşaallah tanışırız..
allah rahmet eylesin,ablam yerine ben cevap vereyim asillerde okuyoduk ikimizde,ordan tanıdık..ne tesadüf yani bizdede iyi hafıza varmış çıkarttık senialkisalkisalkisalkisalkisalkis