96 dan 66 kiloya indim.(fotoğraflı :) )

Bunun için ciddi vakit ayırmak ve kararlı olmak lazım.
Tebrik ederim gerçekten azminizi.
Duruşunuz bile değişmiş...

Vucutta sarkma oldu mu ? Sporla sanırım olmamıştır.
hayır sarkma selülit vs olmadı spora devam ettim 5 yıl boyunca.:)

tek kelimeyle mükemmel.en son halinize bayıldım.spor gerçekten mucivezi bişey.sabrınız,azminiz ve iradenizden dolayı tebrik ederim.darısı başımıza :)

Tebrik ederim harika bir başarı gerçekten. Bende yeniden sağlam bir şekilde zayıflamaya karar verdim. Eve eliptik bisiklet aldım çiçeği burnunda daha :) zayıflarken sarkar mıyım çatlar mıyım diye kara kara düşünürken ve engellemek için neler yapabilirim diye araştırma yaparken konuya denk geldim. Öyle güzel bir tesadüf olduki :) sarkma yaşamamışsın gayet fit sağlıklı bir vücudun var. Hayran kaldım azmine başarına çok çoook tebrik ederim. şu an 102 kiloyum malesef üç basamaklı sayıyı görünce zaten bisiklet aldım işten geç geldiğim için salona gitmeye zaman olmuyor evde kendim birşeyler yapacagım. Pilates topum var ufak bir tanede. Önerebileceğin spor hareketleri video resim vs varsa çok sevinirim. Çünkü neyi nasıl yapacagımdan çok emin değilim. Sarkmaktan çok korkuyorum gerçekten. Şu anki hantal halime korkmadan nasıl geldim orası apayrı bir muamma ama artık ipleri elime almanın zamanı geldi.

Teprikler supersiniz ben de 2 hafta oldu baslayali 4 kilo berdim sizi gorunce daha cok motive oldum cok hayallerim var biran once ben de zayiflicam insallah hayran kaldim masallah

Çok teşekkürler herkese işin sırrı pes etmemek.
Devamlı uygulamak.
Guncel halim kilo tahminleri sizden :)))

harika kesinlikle katılıyorum sabırlı olmak gerekiyor.ben cok sabırsızım daha saBırlı ve azimli olmaya calısacagım.
motive oluyorum :)

Ya hamile halimle gaza getirdin ya beni. Pazartesi spora yazılıyorum. Bugunden itibaren Sağlıklı besleniyorum

tebrik ederim arkadaşım çok zor bir işi başarmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…