- 19 Mayıs 2015
- 15
- 2
- 86
- 29
Bende istiyorum :) şimdilik 70 olsam başka da istemiyorum zAten benim boyum 1.72 eşim Zayıf halimi istemiyor 57 lerden düştüğüm duruma bakın 107 leri gördüm resmen şu an 90 I'mtebrik ederim
boyunuz kaç acaba?
Bende istiyorum :) şimdilik 70 olsam başka da istemiyorum zAten benim boyum 1.72 eşim Zayıf halimi istemiyor 57 lerden düştüğüm duruma bakın 107 leri gördüm resmen şu an 90 I'm
Tek kelimeyle muhteşem tebrikler darısı Başımıza
inşallah. sakın vazgeçmeyin! :)Tek kelimeyle muhteşem tebrikler darısı Başımıza
haftada 6 gün 60 dakika koşuyorum üstüne squat, sumo squat, side lunges, ağırlıklarla arka kol ve ön kol çalışıyorum. haftada 4 günde karın ve oblig grup kaslarımı çalıştırıyorum pilatesle.çok güzel olmuşsun maasallah hangi sporu yapıyorsun ben hergün 5 mil leslie yapıyorum 1 saat sürüyo yeterli mi
kız hiç bir şey anlamadım Fransız kaldım valla:) tek bildiğim süper olmuşsun tadını çıkar inş bende zayıflarımhaftada 6 gün 60 dakika koşuyorum üstüne squat, sumo squat, side lunges, ağırlıklarla arka kol ve ön kol çalışıyorum. haftada 4 günde karın ve oblig grup kaslarımı çalıştırıyorum pilatesle.
kız hiç bir şey anlamadım Fransız kaldım valla:) tek bildiğim süper olmuşsun tadını çıkar inş bende zayıflarım
3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
haftada 6 gün 60 dakika koşuyorum üstüne squat, sumo squat, side lunges, ağırlıklarla arka kol ve ön kol çalışıyorum. haftada 4 günde karın ve oblig grup kaslarımı çalıştırıyorum pilatesle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?