- 12 Eylül 2015
- 3
- 0
- 1
- 35
En son halim. 96.8 den 63.8 e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son halim. 96.8 den 63.8 e
hayır sarkma selülit vs olmadı spora devam ettim 5 yıl boyunca.:)Bunun için ciddi vakit ayırmak ve kararlı olmak lazım.
Tebrik ederim gerçekten azminizi.
Duruşunuz bile değişmiş...
Vucutta sarkma oldu mu ? Sporla sanırım olmamıştır.
Cok guzel zayiflamissiniz masallah darisi basimiza ayyy bende 15 en az vermeliyim
HELAL OLSUN ARKADAŞIM AZİMLİ VE İRADELİ KADINLARA HAYRANIM3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
aman dikkat edin uzman önerisi almadan başlamayın.Ya hamile halimle gaza getirdin ya beni. Pazartesi spora yazılıyorum. Bugunden itibaren Sağlıklı besleniyorum
Zaten gideceğim yerde hocalar yardımcı oluyor. Hafif şeylerle başlarım doğum sonrası toparlanmak da kolay olur hem.aman dikkat edin uzman önerisi almadan başlamayın.
inşallah hedefe ulaşırsın :)Zaten gideceğim yerde hocalar yardımcı oluyor. Hafif şeylerle başlarım doğum sonrası toparlanmak da kolay olur hem.
Teşekkür ederim canım. Sen de hamile kalırsan falan salma sakın kendini. Çok güzelsin böyle. Maşallahinşallah hedefe ulaşırsın :)
masallah canim acayip fitsin nasil erittin o göbeği lütfen bize de soyleee