• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

96 dan 66 kiloya indim.(fotoğraflı :) )

Merhabaa.. bende bugun basladım dıyetıme demıyım de saglıklı yasamaya ıp atlayarak basladım bugun ekmeksız sekersız guzel bı ılk gun oldu.. bende 15 kılo kadar vermek ıstıyorum bana da yer var mı aranızdaa :)

Uzun sürede verdiğiniz için hemen geri alacağınızı düşünmüyorum...
ben de bir zamanlar kilo vermiştim ama 2 yıl içinde geri aldım hepsini :KK43:
inşallah tekrar verebilirim. Biraz da kilo verebilmek için üye oldum buraya

Tebrik ederim:KK9:benim şu anki halim senin ilk foton 2.si ise hedefim. Darısı başıma...

buraya yazdığımda 66 kiloymuşum! inanamıyorum şuan son durum 175 boy ile 58 kilo hanımlar. 5 yıldır devamlı verdim hiç almadım çünkü bu düzeni ömürlük oturttum.

Bende istiyorum :) şimdilik 70 olsam başka da istemiyorum zAten benim boyum 1.72 eşim Zayıf halimi istemiyor 57 lerden düştüğüm duruma bakın 107 leri gördüm resmen şu an 90 I'm :KK43:

bende 175 im 58 mecvut halim. çok memnunum şuan. tam 36 bedenim. şimdi karın kası için çalışıyorum :)

Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.

çok güzel olmuşsun maasallah hangi sporu yapıyorsun ben hergün 5 mil leslie yapıyorum 1 saat sürüyo yeterli mi

çok güzel olmuşsun maasallah hangi sporu yapıyorsun ben hergün 5 mil leslie yapıyorum 1 saat sürüyo yeterli mi
haftada 6 gün 60 dakika koşuyorum üstüne squat, sumo squat, side lunges, ağırlıklarla arka kol ve ön kol çalışıyorum. haftada 4 günde karın ve oblig grup kaslarımı çalıştırıyorum pilatesle.

haftada 6 gün 60 dakika koşuyorum üstüne squat, sumo squat, side lunges, ağırlıklarla arka kol ve ön kol çalışıyorum. haftada 4 günde karın ve oblig grup kaslarımı çalıştırıyorum pilatesle.
kız hiç bir şey anlamadım Fransız kaldım valla:) tek bildiğim süper olmuşsun tadını çıkar inş bende zayıflarım

kız hiç bir şey anlamadım Fransız kaldım valla:) tek bildiğim süper olmuşsun tadını çıkar inş bende zayıflarım

Ben de Fransız kaldım aynı senin gibi. :KK70:
ama harika olmuş..
azimli olunca sonuç kaçınılmaz oluyor.

arkadaşlar spor spor spor! başka çözüm yok!.
Bugün spor sonrası çektim. Güncel halim : 175 boy 57 kilo.
Fit olmak her şeye değer vazgeçmek yok!

tebrik ederim canım maşallah sana.
şimdi nasıl besleniyorsun?

Süpersiniz
3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
2qmhrwl.jpg
3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
2qmhrwl.jpg

Bunun için ciddi vakit ayırmak ve kararlı olmak lazım.
Tebrik ederim gerçekten azminizi.
Duruşunuz bile değişmiş...

Vucutta sarkma oldu mu ? Sporla sanırım olmamıştır.

Back