- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
Bende 80 kilodan indim ama vücudum senin ki kadar güzel gözükmüyor. Doğum yaptığımdan mıdır.. Bacaklarım hala kalın duruyor ve göbeğim var.
Spordan kaynaklı sanırsam.Göbek ve bacak için ne önerirsin?
Bu arada gerçekten tebrikler.
Tebrikler cok guzel zayiflamissin :) bnde zayflamak istiyorum ama olmuyor
Bende 80 kilodan indim ama vücudum senin ki kadar güzel gözükmüyor. Doğum yaptığımdan mıdır.. Bacaklarım hala kalın duruyor ve göbeğim var.
Spordan kaynaklı sanırsam.Göbek ve bacak için ne önerirsin?
Bu arada gerçekten tebrikler.
Merhaba :)
Bende 30dan fazla verdmiş bulunuyorum çok büyük sayılar bunlar ben başından itibaren spor yaptım öyle hafif sporlarda değil epey ağırdı. 96 iken bir buçuk saatle başladım tempolu yürüyüş ve egzersiz.
üç ayda 77 ye indim 3 ayın sonunda hafif koşu+tempolu yürüyüş+ egzersize başladım.
70'e geldiğimde yarım saat koşu+ yarım saat tempolu yürüyüş+ pilates günde en az 2,5 saat spor yapmaya başladım.
Şu an da haftada en az beş ya da 6 günn 2-2,5 saat spor yapıyorum.
Şuan yaptıklarım:
Sabah
Yarım saat koşu
Yarım saat tempolu yürüyüş
1 saat egzersiz
Öğleden sonra
1,5 saat pilates
Bu yüzden 65 ten az görünüyor olabilirim ama 65 çıkıyorum.
Bi de doğumla ilgili olarak ebru şallının alt karın videoları var pilates topu ile yaparsan karnın toparlanır.
Ben bekarım ama karın problemim vardı doğum yapmış gibi egzersiz ile hepsi gidiyor.
Ah ah o dediklerin çocukla çok zooor.. Şimdilik eşyalarını toplarken bir saat eğilip kalkıyorum. Ayağımda sallarken yarım saat bacak egzersizi.Onunla oynarken 15 dk tempolu koşu.
Uyurken de 1 saat süpürgeyle ev süpürme.
Biraz büyüsün kreşe gidince spor salonuna yazılmayı düşünüyorum, olmayacak böyle çünkü..
plastik küçğk top alın iç bacaklarınıza sıkıştırın sıkıp bırakın bakın nasıl inceliyor.Pilates topu alamıyorum eve ya benim junior üstüne çıkmaya çalışıyor, düşüyor.
Haklısınız valla bende düşünüyorum çocuk olsa napardım diye.Ben öğrenciyim.
En kötü ihtimalle gece yatmadan önce bir buçuk saat pilates yapıyorum yorgunluktan ölsem de çünkü eski halime katlanamam bir daha asla yani...
Eşiniz becerikliyse size yardımcı olsun :)
Ben azcık bencilim bu konuda galiba kişisel bakımı ön planda tutuyorum yapılacak birşey varsa babamdan rica ediyorum,annem yok. Oda ev ile ilgili herşeyi hallediyor beceriklidir.Sen sporunu yap ben yaparım herşeyi der. Çünkü kilo alınca piskolojim çok bozuluyor
Spor salonu iyi fikir, destekler sizi :)
"Ne uğraşıyorsun,yoruyorsun kendini.Boşver, sen her halinle güzelsin." der benimki si.
Benim zayıflamamın sebebi sağlıkla ilgiliydi.Kalp problemim var ve doğum sonrası aldığım kilolar yüzünden neredeyse her gün hastahanelik oldum.
Şimdide verdiğim kilolar sebebiyle derim sarktı bir acayip oldu.. Kendime bakamıyorum aynada..Eşimin inan hiç umrunda değil.
Ama bu benim için sorun.. Çok bakımsız duruyor.
Ah bu erkekler
Benim nişanlımda bana kendini niye paralıyorsun diyor.
Ama bu benimle ilgili bir durum hem sağlık hem görsellik genciz daha güzel görünmek istemek çok doğal.
Siz hem kendinizi iyi hissedersiniz hem de daha özgüvenli olursunuz. 96 kilomla şimdiki halim arasında dğlar kadar fark var. Baştan aşağı değiştirdi hayatımı ,yaşam tarzımdaki değişiklik.Nişanlım pek dikkat etmez böyle şeylere ama ben o halimle kendimi onun yanına asla yakıştıramam, bir ortama giriyorum en yakın ihtimal mezuniyetim geliyor mesela incecik arkadaşlarımın yanında hantal olmak ağırıma gider benim. Sağlık sorunlarım benimde vardı atlattım verince. sarkmalar sporla geçiyor hiç sıkmayın canınızı.. her saati fırsata dönüştürün, arkası gelir.
3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
:):)idolümsün pride
Aynen öyleteşekkür ederim.
bir yerden başlamak lazım. aynaya bakınca insan depresif oluyor iyice
3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
"Ne uğraşıyorsun,yoruyorsun kendini.Boşver, sen her halinle güzelsin." der benimki si.
Benim zayıflamamın sebebi sağlıkla ilgiliydi.Kalp problemim var ve doğum sonrası aldığım kilolar yüzünden neredeyse her gün hastahanelik oldum.
Şimdide verdiğim kilolar sebebiyle derim sarktı bir acayip oldu.. Kendime bakamıyorum aynada..Eşimin inan hiç umrunda değil.
Ama bu benim için sorun.. Çok bakımsız duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?