çok teşekkür ederim :)Sizi tebrik ediyorum
yaklaşık iki yılda verdim hala da devam ediyorum.tam olarak 3 yılda mı verdin 33 kg yu
merhaba hemen cevaplayayım :)Pride_ tebiklerr benim merak ettiğim goguslerınde vucunda ve yuzunde sarkma oldu mu
? aynı boydayız bende o senın kadar kilo vermem lazım :) göğüsler cok kuculuyor mu? mesela kacdan bedenden kaca dustu
boyun kaç acaba?Tebrık ederım bende 90dan 68 kiloya indim hedefım 63 son 5 kg yi vermekte oldukça zorlanıyorum. Yardımcı olacak bırkac taktığın varmı
Ben bitki çayı hiç içemem. çay kahve ile de aram yoktur.Bu süreçte Senın kullandığın bitki içtiğin cay vs yardımcı bır besının oldumu
3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
Tebrikler fıstık gibi olmuşsun maşallah :) Benim vücut ölçülerim de senin ilk resimdekine benziyor. Her gün 1 saat kondisyon bisikleti sürmeye başladım bakalım. 1 ay alıştırdıktan sonra 2 saat yapmayı planlıyorum. Daha sonraki ayda netteki kickbox videolarını deneyeceğim. Şimdi yapmaya kalkınca bu kiloyla malum 1 dakikada tıkanıyor insan.
çook sağol canım!Canım helal olsun sana tebrik ederim
teşekkürler :) :)Tebrik ederim gercekten harika sonuc almissiniz darisi bize ins
Tebrik ediyorum, paylastiginiz icin ayrica tesekkurler. Harika bir motivasyon olmus hepimize.
Azimlisin masallah, olursun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?