99 kiloyum 113tüm çok şükür 1 ay 1 hafta felan oldu işte 99 indim
Sùpeer ya 1 ay az gibi az bi surede 14 kg devamm yap birakma sakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
99 kiloyum 113tüm çok şükür 1 ay 1 hafta felan oldu işte 99 indim
Insallah sagol destegin icin ne diyeti uyguluorsun
Belirli bir diyet uygulamıyorum eskisine göre yediklerimi azalttım , porsiyonlarımı küçülttüm ve dışarıya cikamasam bile evde kulakligimi takıp dans ettim , bu kadar yani ha bir de bol bol su :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence kesinliklr yumurta yiyosaniz ekmek yemeyin bol bol su ve sabah aksam yuruyus bende 20 gunde 5 kilo verdim bazen duruo ama yilmak yok devam. 92 den 8 li rakamlara inerek 88 e dustum cok sukur simdi hedef 80
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )
merhaba ben 94 den 86 inerken gunde uc bardak yesil cay iciyorum gercekten faydasi var tavsiye ederim
umutsuz vaka sakin vazgecme ben diyetsiz yesilcay bolsu ve elma sirkesiyle verdim metabolizmam hizlandigi icin artik icmesemde kendi kendine gitti 56kiloda sbit kaliyorum bazen 58 oluyo hemen geri iniyorum kiloma darisi basina cnm :)
Boyle yazinca cok motive oluorum birakmam lazim bn cabuk pes eden birisiyim
Sagol canim bnde deniyegim elma sirkesini ice bilirsem icerim pek sanmiorum ama
Bak kuzum sirke flan icme bence midesine zarar verenler olabilio her insanin yapisi farklidir. Salatalarina biraz biraz dok tadini cok sevceksin bana da sabah ic deseler icemem kesinlikle. Ama sunu unutma aliskanlik haline gelsin. Sabah kalk ve iliktan biraz daha sicak suyunu ic icine bisey atmak zorunda degilsin bnm annem 80 kilodan 50 ye indi sirf bu suyla. Bn ilk bas icmiodum midem bulaniodu ac karnina ama alisinca devami gelio tatlim..
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )
Selam arkdaslar cok kiloluyum 94,8 olmusum ve buna dur demenin zamani geldi
frenlemessem artik 100 olucam nerdeyse 1.70 boyum gunluk yediklerimi paylasak istyiorum bana destek cikin nolur cok kararliyim artik insanlarin laf söylemelerinden biktim
Yesil cayi cok zor iciorum :'(
Canim oncelikle tebrik ederim kendine dur dedigin icin ve kilo vermeye karar verdigin icin :)) insanlarin sana laf soylemelerini bir kenara birakip kendi sagligin icin kilo vermelisin, hic moralini bozma :))Bnde 1 58 boyunda ve 94 kiloydum ve diyet yapiyorum 89 dayim su an. Moralini her zaman yuksek tut ve zayif olacagin gunlerin hayallerini kur o zaman daha cok motive olursun :)) bol bol su ic sabah kalkar kalkmaz ve gece yatmadan once ozellikle :)) diyetinde basarilar dilerim ins istedigin kiloya ulasirsin :))
Rica ederim canim birbirimize destek olursak daha hizli ve istekli kilo veririz :) insallah kilolarimiz ucer beser gidecek ve hayalimize kavusacagiz her zaman destekçinim :) pazartesi gunu kontrolum var bakalim ne kadar vermisim seninle de paylasacagim. Sende son durumlardan beni hbrdar et olur mu :)