Bu arada eklemeyi unutmusum. Ben de 92-93 kilo civarindayim. Sizin kadar uzun boylu olmasam da 1.70-1.71 boyla idare ediyorumHedefim 50'leri gormek ama bu istahla zor gorunuyor :)) Merak ettigim atakta ve seyirde cok kati miydiniz? Mesela jambon, fume, kasar, peynir, yogurt vs tuketiminiz sinirli miydi?
Öncelikle çook teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin ve benim kalan 10 kilomun başına :)))
50leri görmek demişsiniz ama boyunuz uzun maşallah, 62-63 kg ile gayet fit olursunuz gibime geliyor, benim realist hedefim 70. Boyumla kilom arası 7 kg fark olması yani. Dukan da 71 kg ol yeter diyor zaten :))
Ben ne atakta ne de seyirde hiiiiç katı değildim. Yani şöyle, evet yoğurdu ve ayranı hep light içtim ama peynir konusunda light kaşar bolca yedim. Hatta her gün, hemen hemen her öğünde tükettim bol miktarda.
Jambon da her gün yedim. Günde 2 parça yedim ama tostumun arasına koydum.
Tüm bunların yanı sıra, neredeyse 2. ayım bitmek üzere, 3 kez de feci şekilde bozdum. Pizza bile yedim :) Ama sonraki günler toparladım hep.
Ne guzel! Bence basarinin da sirri bu, bir gun bozdugunda ertesi gun kaldigin yerden devam edebilmek. Ben asiri mukemmelliyetciyim, diyeti bir kez bozdugumda freni patlamis kamyon gibi oluyorum, kimse duramiyor onumde
Evet, benim de hedefime ulasabilmem icin arada kacamaklar yapabilecegime ve bunun dunyanin sonu olmadigina kendimi inandirmak gerekiyor :)
Cok tesekkur ederim, size de bol sans :) zaten su ana kadar gosterdiginiz azim bundan sonra da basarili olacaginizin teminati :) aslinda gercekci hedefler belirlemek istiyorum ama hayatimda 60'lari gormedigim icin sanki 50 kilo bile olsam zayif olanayacakmisim gibume geliyor, yanio bacaklar sanki hic erimeyecekSize önerim, kendinize gerçekçi hedefler koyun ve kaçamak yapsanız da o hedeflere ulaşmak için mücadeleyi elden bırakmayın. Ben mesela bu hafta ultra dikkat edip hiç bozmayıp yürüyüşe de önem vereceğim ki en azından 77 olan hedefime biraz daha yaklaşabileyim. Bol şans
Cok tesekkur ederim, size de bol sans :) zaten su ana kadar gosterdiginiz azim bundan sonra da basarili olacaginizin teminati :) aslinda gercekci hedefler belirlemek istiyorum ama hayatimda 60'lari gormedigim icin sanki 50 kilo bile olsam zayif olanayacakmisim gibume geliyor, yanio bacaklar sanki hic erimeyecekbakalim, belki 60'larda da istedigim olculerde olurum, illa ki 50 kilo olayim gibi bir israrim yok, sadece hafif ve fit olmak istiyorum :)
Aynı zamanda pazartesi başlayacak olan çizelgeli yarışmamıza katılabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/haftalik-kilo-verme-yarismasi.823847/
maşallah senin verecek pek bir kilon kalmamış şirinem başarmışsın
beni hiç sorma gülüm toid hastası oldum 4 sene çektirdi en son geçen sene martta ameliyat oldum tüm troid bezlerimi aldılar ameliyat öncesi metebolizma yavaşlasın diye ilacı 6 katına çıkardılar ben başladım şişmeye tabi ameliyat sonrası devam etti en son 111 kiloya çıktım ocak ayında ya ölücem ya da zayıflıycam diyip kendimce uğraşlarla şu an 103 civarıyım7-8 kg daha verdim mi benim kilo verme maceram biter :)
Sen ne durumdasınnnnn???
dukan kitabının çoğunu okumuştum ama ben tek proteinle duramam ki çok sert geliyor bana karbonhidrat diyeti yapıyor bizim kızlarda o dukana göre daha kolay gibi ama yemin etmedim ama hayatım boyunca bir daha asla diyet veya benzeri bişey yapmayı düşünmüyorum bu yaşıma kadar yaptığım en büyük yanlışlardan acıkınca ye miktarı azalt paketlenmemiş doğal olan herşeyden ye mantığıyla gidiyorum :))Olsun olsunnnnn verilir bak ben 2 ayda 15 kilo verdim bu dukan diyeti sayesinde. Bi araştır sen de yap derim :) Birlikte yapalım... Sen hangi şehirdeydinn?
dukan kitabının çoğunu okumuştum ama ben tek proteinle duramam ki çok sert geliyor bana karbonhidrat diyeti yapıyor bizim kızlarda o dukana göre daha kolay gibi ama yemin etmedim ama hayatım boyunca bir daha asla diyet veya benzeri bişey yapmayı düşünmüyorum bu yaşıma kadar yaptığım en büyük yanlışlardan acıkınca ye miktarı azalt paketlenmemiş doğal olan herşeyden ye mantığıyla gidiyorum :))
önce karaman daydım taşındık bu yaz 3 sene olacak eskişehir deyim
sen nerdesin :)
kek kurabiye ekmek hiç yemesem de olur onlar önemsiz atak dönemiydi galiba ilk yapılan sadece protein diyor ya ben ona dayanamam sebzesiz heleki domates salatalıksız 1 gün duramam ki tek çeşit bana göre değil ben ufaktan ufaktan sağlam adımlarla başladım durdu diretti kilo şimdi tekrar başladım vermeye hızlandı şükür:)Aaa şahane, Eskişehir hiç görmediğim ama dinlemelere doyamadığım bi şehir :) Ben de istanbuldaydım şirineyken :) Şimdi de Adanaya yerleştim, hala bekarım :) yaş oldu 28. Hatta ağustosta 29 :) Önümüzdeki ay bi duruşmamız Eskişehirde, geleceğim galiba. :)
Dukan diyetinin mantığı da aslında o, yani diyet gibi değil. Ve karbonhidrat tamamen çıkmıyor aslında hayatından, yulaf kepeği diye bi saman var :) Ondan şahane kek kurabiye ekmek yapılıyor :)
kek kurabiye ekmek hiç yemesem de olur onlar önemsiz atak dönemiydi galiba ilk yapılan sadece protein diyor ya ben ona dayanamam sebzesiz heleki domates salatalıksız 1 gün duramam ki tek çeşit bana göre değil ben ufaktan ufaktan sağlam adımlarla başladım durdu diretti kilo şimdi tekrar başladım vermeye hızlandı şükür:)
kız cimcimem bekar olmak istemiyormusun daha o zaman ayrıntılı dua et istediğin gibi birini rabbim hayırlısıyla karşına çıkarır ama bak tekrar söylüyorum ayrıntılı dua et ne istersen o oluyor ona göre:))
geleceğin zaman yaz bana burada olursam belki görüşürüz gezmeye vaktin olursa zaten benim evin dibinde kentpark var eskişehirin gurur kaynaklarından :)orayada kesin gelirsin görüşürüz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?