Ya valla hep ediyorum dua :) Aslında bu yıla kadar hiç düşünmezdim evlilik, ama artık istiyorum inceden :) Kimseye itiraf edemesem de :) Var aday adayları ama beğenmiyorum ya da ne bilim evlilikten gözüm korkmuş gibi sanki hani bi ömür bu adamla geçmez diyorum :) Sonum ne olacak bakalım :)))
Tamam eğer gelirsem haber vericem sana kesin, bi kahve içeriz en azından, çok isterim..
Kızlar hızlı ve kurallı kilo vermeye karşıyım bana gore degil yani ama bu başlık dikkatimi çekti daha önce duymuştum dukan Karatay diyeti ama içeriklerini bilmiyorum hic ,nasıl 11 günde 8 kilo verilir ne yenir ne içilir
Slm ben 4 haziranda başladım dukana boyum 165 cm ve kilom 76 en az 15 kilo vermek istiyorum. dün atak evrem bitti ve tartıda 72 kg yu gördüm. gerçektende sağlıklı besleniyorsun hayatından belirli bir zaman karbonhidratları ve yağları çıkarman lazım :)
Ben her sabah 1,5 kaşık yulaf kepeği ile yapılmış omlet + Sütaş light peynir yedim yada yumurta haşladım / öğlen yemeğinde light ton balığı + kola zero (sadece buna izin var) yada ızgara tavuk / akşam yemeğinde de yine dukan kitabından bulduğum ilginç et tariflerini yaparak çeşitlilik katmaya çalıştım. Acıktığım zamanlarda da bol bol light süt ve yoğurt tükettim ve bol filtre kahve (zira benim enerjim çabuk düşüyor)
slm arkadaşlar bende yarın dukana başlayacağım hergün de size buradan bildirim yapacağım bana destek olur musunuz .Ben bir defa yaptım dukanı 2,5 ayda 20 kilo verdim düğünüm vardı şimdi onları kayınvalidemin beni yedirme hevesinden ve benimde yeme hevesimden geri aldım suç benim yani :) bütün evreleri tamamlamadım ama şuan çoook mutsuzum tekrar zayıflamak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ...
Slm ben 4 haziranda başladım dukana boyum 165 cm ve kilom 76 en az 15 kilo vermek istiyorum. dün atak evrem bitti ve tartıda 72 kg yu gördüm. gerçektende sağlıklı besleniyorsun hayatından belirli bir zaman karbonhidratları ve yağları çıkarman lazım :)
Ben her sabah 1,5 kaşık yulaf kepeği ile yapılmış omlet + Sütaş light peynir yedim yada yumurta haşladım / öğlen yemeğinde light ton balığı + kola zero (sadece buna izin var) yada ızgara tavuk / akşam yemeğinde de yine dukan kitabından bulduğum ilginç et tariflerini yaparak çeşitlilik katmaya çalıştım. Acıktığım zamanlarda da bol bol light süt ve yoğurt tükettim ve bol filtre kahve (zira benim enerjim çabuk düşüyor)