Hangi jambon u tüketiyorsunuz acaba marka falan verir misiniz ?
Dukan ekmeği dediğiniz kitapta yazan yulaf galetesi gibi mi bende mikrodalga yok fırında yapsam olur mu acaba?
Bir de light kaşar da yiyebildiğimizi bilmiyordum
Dukan ekmeği dediğiniz kitapta yazan yulaf galetesi gibi mi bende mikrodalga yok fırında yapsam olur mu acaba?
O zaman bende o sayfalardan bakıp yaparım artık. :)Kitaptaki tarifleri denemeyin derim, bizim damak zevkimize uymuyor, dukandiyetitariflerim.com var ben en çok ordan faydalandım açıkçası.
O zaman bende o sayfalardan bakıp yaparım artık. :)
Teşekkür ederim. :))Buarada ben jambon ve fümeleri Polonez marka kullanıyorum. Büyük marketlerde var, üzerinde zaten FİT YAŞAM yazıyor. En az yağlısı onlar :)
Siz o testi hangi sitede yaptınız acaba ?Atak kaç gün çıktı? Seyire geçtiğinizde size leziz bir tarif verebilirim patlıcan seviyorsanız :)
O zaman ben fazla girmeyeyim bu kaşar işine. :) Bende deneme yanılma yöntemiyle yaparım inşallah fırında da olur. :)Light kaşar çok fazla tüketmemek gerek deniyor her yerde. Yağ oranı diğer peynirlere göre daha fazla tabi. Ama ben o kadar da yapamadım inanın her gün de tüketiyorum bol miktarda. Tavuk sotenin üstüne bile rendeliyorum :) Ona rağmen diyetimin 1. ayı yeni bitti dün galiba, ve 11 kilodan fazla verdim. Yani o kadarcık yağ bir şey yapmadı bende :) Ama başka hiç yağ kullanmıyorum, zeytinyağı da dahil.
Onun dışında, fırında da olur bence, deneme yanılma yapmanız lazım, yani kaç dakikada pişer o konuda bir fikrim yok ama dukan diyet tarifleri yazarsanız çokça sayfa çıkıyor ben çok faydalandım bunlardan.
Onun dışında yulaf galetası gibi değil de, daha çok hamburger ekmeğine benziyor, onun biraz tatsızı :)
Siz o testi hangi sitede yaptınız acaba ?
O sayfa bende hep hata veriyor maalesef.regimedukan.com.tr
Ben her şeyimi yazıyorum sonra PROBLEM_SAVING_DATA_PLEASE_RETRY bu yazıyorGoogle'a dukan yazınca çıkan ilk site. Resmi Sitesi yazıyor zaten, hata vermemesi lazım, şimdi yine girdi bende.
http://www.regimedukan.com.tr/
Özel mesaj attım.Bilgilerinizi bana yazın ben size yardımcı olayım ?
Sütaş'ın light meyveli yoğurdu ama ben hiç yemedim sınırlı izinli zaten..Bir de meyveli yoğurt dediği hangisidir acaba?
Ya da Hindistan cevizli yoğurt falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?