93/4 asker yarenleri :)

insanın elinde olmuyo şaka yapıyo sandım ilk :43::43:

inşallah canım :43::43:

İlk insanın inanası gelmiyo ama napcan elimizde oln bişey değilkii bebeğimmm sende üzme kendini böyle söylemesi kolay ama alışıncaya kadar zorluk çeker sonrasında rahat olur:34:

İlk insanın inanası gelmiyo ama napcan elimizde oln bişey değilkii bebeğimmm sende üzme kendini böyle söylemesi kolay ama alışıncaya kadar zorluk çeker sonrasında rahat olur:34:

ayy bi de üzülme söz ver diyo söylemeden önce tabi hakkari yazısını görünce başladı benim çeşmeler :43::43:

tek isteğim o canım şimdi çok zor yani buraya abone oldum çünkü kimsenin beni anlayamadığını düşünüyorum yani sizler yaşadığınız için tek paylaşabileceğim kişilersiniz konuşmak biraz daha iyi geliyor sanki burada. yalnız olmadığımı hissediyorum canım

Tabi ki yalnız hissetme canım burda dertleşip konusunca insanın kafası gerçekten dağılıyor iyi geliyor :34:

Üzme kendini canım benim hrşeyin hakkında bi hayır vardır.

aynen canım her işte bi hayır vardır buna geerçekten inanırım.
hayırlı olsun canım üzülme sakın bak doğuda daha iyiymiş gerçekten hem terör falan kalmadı biliyorsun :31:

evet ama işte doğu dendiğinde insanın üzerinde kötü bi etki bırakıyo hala eski günleri anımsatıyo bizlere ondan olsa gerek üzülüyorum.

evet ama işte doğu dendiğinde insanın üzerinde kötü bi etki bırakıyo hala eski günleri anımsatıyo bizlere ondan olsa gerek üzülüyorum.

Erkek arkadaşımın bir arkadası şırnak ta yaptı bitirdi ve terör zamanınydı ama o kadar rahatmış ki. Şimdi bide tehlike yok o yüzden kötü düşünme nasıl düşünürsen öyle olur derler aklına kötü seyler getirme sakın canım benim

Erkek arkadaşımın bir arkadası şırnak ta yaptı bitirdi ve terör zamanınydı ama o kadar rahatmış ki. Şimdi bide tehlike yok o yüzden kötü düşünme nasıl düşünürsen öyle olur derler aklına kötü seyler getirme sakın canım benim

rahat geçsinde önemli olan o zamanla herşeye alışılıyo. sağol canım benim desteğin için.

İşte haklısın hep bi önyargı oluyo ama görürüsün bak çok rahat olcakk:34:

tırlattım iyice. seninkide askerde ama beni teselli etcen :1: ya hakkarinin neresi olduğunu bile soramadım şoka girdiğimden.

Kız bende şoktayım ya bana istanbulda askerlik olmazmış gibi geliyo ya :1::1: ondan bii tuhaf oldum sanki askerde değilmiş gibi gelmeye başladııı:52::52:

Back