• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

ahh onlarada bızede sabır versın... Evet şans işi brz cook kuyruk varsa yda dha kart alaammış olablrler ıyı olsunlarda varsın arıyamasnnlar hıssedıorm ztn benı dusundgnuu hepsı oyledır ztn kızlar:14::16:

ben gitmeden iki tane telefon kartıda aldım koydum yanına aramasın orda vakit kaybetmeden beni arasın diye ama yerleşmesi uzun işte demişti zaten ilk gün zor ararın sonra alışırız diye o yüzden yine çareşizz bekliyoruummm :(

aynıı yerdeeee benmkıyle bnmkı nıe aramıyorrr yaaaa:47::47::47::47: yemeklerı nasılms ıyılermıymısss ??

aa 29 kasımıymıs Gitcekmıssn ??? nerede yaşıyorsn :) ay cok soru sordumm:52:

Yemekleri sordum ben de. İyi iyi fena değil dedi.

Gideceğim inşallah. İstanbul da yaşıyorum. Ama başka kim gider bilmiyorum. Benim ailem şehir dışında. Biz de geliriz demişlerdi. Eğer onlar gelirse araba ile gideriz herhalde. Eşimin ailesi Hatay'da. Eşim onlar gelmez demişti ama kv ile konuştum. Gelmeye çalışırız tabi dedi. Kimse gelmezse uçakla giderim İzmir'e.

Sen nerde yaşıyorsun gidecek misin?

Bir de gidince kalacak yer falan da ayarlamak gerekecek.

ben gitmeden iki tane telefon kartıda aldım koydum yanına aramasın orda vakit kaybetmeden beni arasın diye ama yerleşmesi uzun işte demişti zaten ilk gün zor ararın sonra alışırız diye o yüzden yine çareşizz bekliyoruummm :(

biiizm aklımza gelmedı dısardn kart almak bulamaz hemen kart dıe dusunyrm kalabalıksa off off arar cnmm yrrn bgn aryamazsa bılle:17:

Yemekleri sordum ben de. İyi iyi fena değil dedi.

Gideceğim inşallah. İstanbul da yaşıyorum. Ama başka kim gider bilmiyorum. Benim ailem şehir dışında. Biz de geliriz demişlerdi. Eğer onlar gelirse araba ile gideriz herhalde. Eşimin ailesi Hatay'da. Eşim onlar gelmez demişti ama kv ile konuştum. Gelmeye çalışırız tabi dedi. Kimse gelmezse uçakla giderim İzmir'e.

Sen nerde yaşıyorsun gidecek misin?

Bir de gidince kalacak yer falan da ayarlamak gerekecek.

ahh ıyı bare cok kotu değilse.. Gitmekk cook ıstıyorum bende ıstanbulda yaşıyorumm.. Kalmayı duuusnmyrm donerm sabah olcakmıs ztn

Allah kavustursun canım.Toruncuklarımızsınız artık siz bizim.) bu arada benımde askerım kıbrıs'ta.merak ettıgın bırsey olursa sorablırsın canım

Kıbrıs ta nerede? Benimki Girne ye geçecek. Bilgin var mı orası ile ilgili. Bir de görmeye gitme imkanın filan oluyor mu?

Nasıldır kıbrıs :) Evet kısa döneem:72:

wala canım kıbrıs güzeldir iyidir candır ama bilemiorum bnm devrenin yari ordada ona sor sen:26:kısa dönem çabuk geçer cnm yaa bu kadar üzülmeynnn göz açıp kapayana kadar geçer bide bize bakın koca 12 ayı devirdik halada şafak belli yaniii:14:

wala canım kıbrıs güzeldir iyidir candır ama bilemiorum bnm devrenin yari ordada ona sor sen:26:kısa dönem çabuk geçer cnm yaa bu kadar üzülmeynnn göz açıp kapayana kadar geçer bide bize bakın koca 12 ayı devirdik halada şafak belli yaniii:14:

biz 10 tane aldık yedekledik canım telefon kartı.

su sıkıntısı varmışş kıbrıstaa kıyamamm allah sanada sabır versnnn tatlımmm :2::2:

ahh bıız onu nasıl akıll etmedıkk yaa offfffffff :26::5::5:

su sıkıntısı varmışş kıbrıstaa kıyamamm allah sanada sabır versnnn tatlımmm :2::2:

ahh bıız onu nasıl akıll etmedıkk yaa offfffffff :26::5::5:

saoll canımm hepimize wersin allahım sabır hepimiz geçtk o yollardan geçecek sabırlı olun sadece ve onlara destek olun

Back