92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

OoOooOoooOOoooO :)
Bu Topikte Açıldı Demek..
Ya Hele Bi Biz Gideydik açardınız Topiği

Gidelim de Bu Yarenler Gelsinnn ne zaman gidiyolar bu arada?

.

biraz önce geldi aklıma acaba açmışlar mıdır diye yoksa ben açayımm ama açılmış bende kasımda yollayacam sevdiceğimi askeree şimdiden durumlar fena bakalım gidince ne olacakkk

biraz önce geldi aklıma acaba açmışlar mıdır diye yoksa ben açayımm ama açılmış bende kasımda yollayacam sevdiceğimi askeree şimdiden durumlar fena bakalım gidince ne olacakkk

Sen de bendensin tatlım benimki de kasımda yolcu Şuanda şakaymış gibi geliyor
inanamıyorum ama gittikten 1-2 gün sonra dank edicek gibime geliyor:18:

aynen şu şeklilim Ben Askere Gidecemmm :) - YouTube fenalardayımm melezgüzel sen geçen yılbaşı çekilişinde varmıydın ismin tanıdık geldi

Aman canımmm dinleme bunuuuu bunalımdan kurtulamazsın vallaaa,resmen depresyon sebebi

Evet tatlım doğru hatırlıyorsun Şaka maka yılbaşına da bişey kalmadıııYine yaparız inşallah çekilişşş.

Evet canım, inşallah tüm askerler hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelirler
Ama ben şimdi kime trip atıp sürekli ilgi beklicem yaaaa Hiç düşünmüyorlar biziiiii

cnm artık işler tam tersine dönüoo, gözünüzü şimdiden korkutmayayım ama artık onlar trip atacak siz katlancaksınız

zaten ikimizde fena halde bunalımdayızz birbirimize sarıyoruz nereden nereye bak şafak saymaya başlayacaz evet onnuda düşündümm benn yapalım yine bi çekilişş

kızlar şimdilik bana müsade, herzaman destek için yanınızdayız, üzülmemeye çalışın ve son günleri çok iyi değerlendirin sevdiceklerinizle...

Öpüyorum sizi

kızlar şimdilik bana müsade, herzaman destek için yanınızdayız, üzülmemeye çalışın ve son günleri çok iyi değerlendirin sevdiceklerinizle...

Öpüyorum sizi

tekrar görüşmekk dileğiyleee :) bende kallkayım tam 3 saattir makarna yapacam yani açlıktan öldüm :)

tubalaarın tubasiiiiiiii tubaa kızlarin hasiiiiiiiiiiiiiiiii

tubacım topiğn vatana millete, sana bana, ona bun, şunaa, I go, you go, we go,ıt goes she goes'laraa herkeseeeeeeeeeeeeee hayrılrlıııı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…