- Konu Sahibi yener_tugba
-
biraz önce geldi aklıma acaba açmışlar mıdır diye yoksa ben açayımmama açılmış bende kasımda yollayacam sevdiceğimi askeree şimdiden durumlar fena bakalım gidince ne olacakkk
Ne güzel siz yiyip bitirmişsiniz valla askerliğiBizim daha uzun dönem mi kısa dönem mi olduğu bile
belli değilUmarım kısa dönem olur
Sen de bendensin tatlım benimki de kasımda yolcuŞuanda şakaymış gibi geliyor
inanamıyorum ama gittikten 1-2 gün sonra dank edicek gibime geliyor:18:
cnm herşeyin hayırlısını dileyin, tez gidip gelmek nasip olur inş
OoOooOoooOOoooO :)
Bu Topikte Açıldı Demek..
Ya Hele Bi Biz Gideydik açardınız Topiği
Gidelim de Bu Yarenler Gelsinnn ne zaman gidiyolar bu arada?
.
aynen şu şeklilim Ben Askere Gidecemmm :) - YouTubefenalardayımm melezgüzel sen geçen yılbaşı çekilişinde varmıydın ismin tanıdık geldi
Evet canım, inşallah tüm askerler hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelirler
Ama ben şimdi kime trip atıp sürekli ilgi beklicem yaaaaHiç düşünmüyorlar biziiiii
cnm artık işler tam tersine dönüoo, gözünüzü şimdiden korkutmayayım ama artık onlar trip atacak siz katlancaksınız
Katlancaz artık başa gelen çekilir güzelim napalım4 yıldır o beni çekiyor şimdi de sıra bende
Aman canımmm dinleme bunuuuu bunalımdan kurtulamazsın vallaaa,resmen depresyon sebebi
Evet tatlım doğru hatırlıyorsunŞaka maka yılbaşına da bişey kalmadııı Yine yaparız inşallah çekilişşş.
kızlar şimdilik bana müsade, herzaman destek için yanınızdayız, üzülmemeye çalışın ve son günleri çok iyi değerlendirin sevdiceklerinizle...
Öpüyorum sizi
tubalaarın tubasiiiiiiii tubaa kızlarin hasiiiiiiiiiiiiiiiii
tubacım topiğn vatana millete, sana bana, ona bun, şunaa, I go, you go, we go,ıt goes she goes'laraa herkeseeeeeeeeeeeeee hayrılrlıııı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beşiktepe'de canım eşim.görünce çok mutlu oldum 91/4 yareni olarak :) hayırlısı olsun herkes için :)
yeşim senin askerin tekirdağın neresinde..benim askerimde tekirdağ çorluda..
ay kız biz yer değiştirelim benimki de izmir bornovada yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?