öncelikle günaydın ballarım anlatmaya baslıyorum dün.. aksam anneme ödemeli attım herneyse burası önmli degil sonra bi baktım ard arda 3 4 msj geldi tlfna bismillah dedim 7542 den arayanları msj olarak göndermişlerr 4 5 kez bnmki aramıs 4 kezde babası aramıs Basımdan kaynar sular döküldü yaa şebekem yoktu sanrım saatlerdir insanın sebekesi olmazmı yaaa..
Sevdicegim Allahtan tekrar aradı actım aglayarak acıklamalara basladım vallahi billahi telefonum kapalı degildi bnm diye tmm önmli degil dedi.. ben böyle gayet iyi gibi gözükmeye calısıyorum bogazımı konuştukça bsy yırtıyo ama caktırmıyorum hersey güzel olucak dedim bide bana demesin mi yeter artık 3 gündür bu yüzden aramıyorum seni bana reel ol iyiymiş numarası yapma kendimi hapiste yada cok uzaklarda hissediyorum cok kötü oluyorum deme bana böyle seyler falan.. Nasıl yani dedim napmamı bekliyosun karsında aglıyıp zırlamamı mı dedim.. Agla zırla acını paylas bnmle inan daha mutlu olurum acını anlat dedi yaa:O saka gibi size bunları sevgiliniz deseydi tepkiniz nolurdu kızlar?
Herneyse bende kendmi tam salmadan basladım konuşmaya gözyaşlarım akıyo ama hala kendimi sıkıyorum yoklugun elbette cok zor yapayalnızım bas edemiyorum bunları sen zaten biliyorsun senden kalanlarla yaşamya ayakta durmaya calısıyorum dedim baktım oda basladı aglamaya

ben o her aradıgında aglıyıp yoklugunumu anlatıcam yani yapamam ki