92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

benide ekleyin sevdiğimle zaten ayrı şehirlerdeydik ama askerliğinin nereye çıkacağını bilmeden gözüme uyku girmiyo inş hayırlısıyla bi gidip gelseydiler ya :(

benide ekleyin sevdiğimle zaten ayrı şehirlerdeydik ama askerliğinin nereye çıkacağını bilmeden gözüme uyku girmiyo inş hayırlısıyla bi gidip gelseydiler ya :(

Bol Bol Dua Et Canım,
Hayırlısıyla Gidip Gelebilmesi İçin..
Başka Yapacak Hiç Bişey Yok..
Ve Zaman Bir Şekilde Geçiyor :72:

Şafak : 143

:72:

eveeeeet gelmeye başlamış 92/3 yarenleri... Ah aaah, sevdiceğim yanımda olsa isterse bağırıp çağırsa herşeyine razıyım yeter ki yanımda olsa :36:
Kızlar inşallah askerleriniz hayırlısıyla gider gelirler.

Askerlik psikplojisi denen illet şey çok farklı.. Herkesin yapısına göre psikolojileri de farklılıklar gösterir... Allah'a şükür benim sevdiceğim gittiğinden beri hep olumlu yönde ilerledi. 92/2 leri gördüğümde göbek atıodum, sizleri görünce sevincim daha da arttı, bize kızmayın darılmayın alt devreleriniz gelmeye başladığında sizde aynı duyguları yaşayacaksınız. Umarım bütün askerlerimiz hayırlısıyla gidip gelirler.

Kendinizi şimdiden üzmek yerine, kalan zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin.Olabildiğince birbirinizi kırıp incitmemeye çalışın, içiniz kan ağlasa da onlara sakın belli etmeyin yoksa gitmek daha çok koyar onlara...

Biz de gerek kendimizi tatmin etmek adına, gerek sizin yükünüzü hafifletmek adına bu yolculuğunuzda destek oluruz.

92/1 :36:

bugün hallettik sevgilimin askerlik işlemlerini
ağustos 12 de yolcu :ssz:

Bol Bol Dua Et Canım,
Hayırlısıyla Gidip Gelebilmesi İçin..
Başka Yapacak Hiç Bişey Yok..
Ve Zaman Bir Şekilde Geçiyor :72:

Şafak : 143

:72:

dualarım hep onunla ve bütün askerlerimizle inşallah sabır diliycez artık rabbimden vatan borcu namus borcuymuş borcumuzu yerine getirmek zorundayız hayırlısıyla gidip gelsin inşallah tüm askerlerimiz ve tüm asker yolu bekleyen kızlar hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah sevdiğinize...

Heeeyyyyy daha 1 ay olmasına ragmennn torunların baslıgını gormek cok muthis bu duyguuu

Hepiniz hayırlısıyla gonderin sag salimde kavusun insallah kızlar
Kac tanesiniz bilmiyorum gerci :1:

bu duyguyu çok iyi bilirim...:ssz: neresi olduğunu öğrendiğimde haftalarca nasıl ağladığımı bir ben bir Rabbim bilir :ssz:

öyle nereye çıkacağını bilmiyoruz çıktıktan sonrada iyi yer olmazsa napcam hiç bilmiyorum bende ama inş hayırlı yerlere çıkarda gidip sağ salim dönerler bize inşallaahh...

Bu toopiği görünce aklıma kuzenim bi taraftanda sevgilim geldi 91/3 Sevdiğim var 92/3de kuzenim var 2 asker beklyrum :52:

amaaaan biteyd bir yaaaa
askercilik oynamaktan bıktım yahu:23:
dededen torundan zaten anlamıyorum siz 91/3 ler gidin bi önümüzden kafiii :52::52::52::52:
sevdiceklere kavusak artık yaaaa:38::38::38:

92/2 'den selamlar kızlar :61:

Ne zaman gidiyor askerleriniz bakalım? :72:

Back