92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Şimdiden başladı heyecan ne yapıcağımı bilemiyorum...

cnm bnm sadece tadını çıkar üzme şimdiden kendni bn üzülmeye 8 ay önceden başlmştm askerm gttiğinde pişmn oldm onn ynnda üzüldğüm zmnlara attğn her msjda sewdiğini haykır öle günler gelcekki içinden deli gibi bağırıp seni sewiorm demk gelceğinde sewdiğin ynnda olmck şimdiden bunu yap ki pişmn olma :(((

cnm bnm sadece tadını çıkar üzme şimdiden kendni bn üzülmeye 8 ay önceden başlmştm askerm gttiğinde pişmn oldm onn ynnda üzüldğüm zmnlara attğn her msjda sewdiğini haykır öle günler gelcekki içinden deli gibi bağırıp seni sewiorm demk gelceğinde sewdiğin ynnda olmck şimdiden bunu yap ki pişmn olma :(((

Çok haklısın canım ben üzülünce o da üzülüyo zaten o yüzden ona belli etmemeye çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyo çok özlücem nasıl dayanıcam bilmiyorum...

Çok haklısın canım ben üzülünce o da üzülüyo zaten o yüzden ona belli etmemeye çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyo çok özlücem nasıl dayanıcam bilmiyorum...

valla bunu sölüceğim günlerde geldi yha sewiniom açıkcası :) metme geçio bizde öle dioduk 92/2 iz bizdee nsl dayncz yapamayıs ölürüz aramzda hala alışamayanlar bile var ama zmn öle bi ilaç ki sırf bizim için var sanki bi bakıosn en yakının olmş zmn sadece senn için akıo seni sewdiğine sewdiğini sana kavştrmk için akıo ilk başta çok zor oluo nefessz kalıosn ama o ilk telfonu hayata döndrüo seni sesini ilk duydğndaki kalp atışın o anı ii değrlendr en güsel anlar onlar bz acemiliği bitirioz cuma günü hyrlısıyla allah sizede nsp etck m.etme hem ztn düşünme bunları daha çok erkn günlernzi zehr etme sewdğnle ol hep üzme onu...

Kubracim sanki biz hep beraber psikolojik olarak rahatliyalim diye, gidecek olanlara eziyet edelim gibi olmus hahahaha :))

Bayildim harika fikirmis valla, isede yaradi hani... tebrik ediyorum ;)

Saka bir yana, kizmayin sakin.. Simdiden allah kavustursun asker gonderecek yarenleri.. Hayirlis teskereler olsun herkese insallah..

Kubracim sanki biz hep beraber psikolojik olarak rahatliyalim diye, gidecek olanlara eziyet edelim gibi olmus hahahaha :))

Bayildim harika fikirmis valla, isede yaradi hani... tebrik ediyorum ;)

Saka bir yana, kizmayin sakin.. Simdiden allah kavustursun asker gonderecek yarenleri.. Hayirlis teskereler olsun herkese insallah..

bende zaten sizin pskolojnzi braz olsn rahatlatmak için actm:34: bu grup gittiğinde seiz 2 ayı yemiş olcaksınız:16:

valla bunu sölüceğim günlerde geldi yha sewiniom açıkcası :) metme geçio bizde öle dioduk 92/2 iz bizdee nsl dayncz yapamayıs ölürüz aramzda hala alışamayanlar bile var ama zmn öle bi ilaç ki sırf bizim için var sanki bi bakıosn en yakının olmş zmn sadece senn için akıo seni sewdiğine sewdiğini sana kavştrmk için akıo ilk başta çok zor oluo nefessz kalıosn ama o ilk telfonu hayata döndrüo seni sesini ilk duydğndaki kalp atışın o anı ii değrlendr en güsel anlar onlar bz acemiliği bitirioz cuma günü hyrlısıyla allah sizede nsp etck m.etme hem ztn düşünme bunları daha çok erkn günlernzi zehr etme sewdğnle ol hep üzme onu...

Elimden geleni yapıyorum yeter ki o üzülmesin... Çok zor olucak biliyorum şimdiden böyle olduysam gidince nasıl olucam hiç bilmiyorum dayanmak çok zor ama onun için savaşıcam... Zaman da geçicek inşallah bi bakıcam gelmiş bile... Rabbim sabrını vericek inşallah...

Elimden geleni yapıyorum yeter ki o üzülmesin... Çok zor olucak biliyorum şimdiden böyle olduysam gidince nasıl olucam hiç bilmiyorum dayanmak çok zor ama onun için savaşıcam... Zaman da geçicek inşallah bi bakıcam gelmiş bile... Rabbim sabrını vericek inşallah...

aynn öle hep böle motive et kendni bırkma hyrlı teskereler olur inş. siz geldğnzde bzm 90 günümz olmş olck 12 ayımz kalck :)

92/3 topiği açılmış dediler koştura koştura geldim kızlar,inanılmaz bir rahatlama yaşıyorum şu an psikolojik olarak :) Başlığı açandan Allah razı olsun :)
Kızlar daha 2 ayınız var çok iyi değerlendirin her saniyenin tadını çıkartın,küslükler kırgınlıklar hiç olmasın. Sonra insan çok pişman oluyor. Çok özlüyor. Elinde telefon zombi gibi arasın diye geziyor etrafta. Yeri geliyor 3 gün aramadı diye oturup ağlıyor. Ne oldu acaba diye meraklanıyor. Onlar orda biz burda askerlik yapıyoruz yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şimdiden hayırlı olsun kızlar :61: :72:

kübracım ellerine saglık hayatım süper olmus
bu devre geldiğinde biz dede mi torun mu olacaz bilmiyorum:52: ama
10 ayı geride bırakmış olacagım inşallah
:52::52:
keşke hemen şu topik gibi erkenden geliverse o tarih ne de güzel olur yaww:9::9:

kübracım ellerine saglık hayatım süper olmus
bu devre geldiğinde biz dede mi torun mu olacaz bilmiyorum:52: Ama
10 ayı geride bırakmış olacagım inşallah
:52::52:
Keşke hemen şu topik gibi erkenden geliverse o tarih ne de güzel olur yaww:9::9:

:16::16::16: Sağolasın canım bnm......
Bnde blmyrm ama dede olmcagmzı blyrm:1:
Hmencikk gelsin...:10::10::10::10:

92-4 ler gelınce olacaksınız :34: biraz daha var. 91-3 ler eylul basında teslım olacaklar en gec. aralık gıbı sızınkı de buyuk ıhtımal.

bunlar zten vakt geçiirio sewdicekleriyle baksana bitek bizler varız olmayan 92/3 lerle knşuoz :)) temmz snnda damlarlar buraya :)

Birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz malum az kaldı telaş başladı... Neyi nasıl yapıcaz onları düşünüyoruz heyecanlıyız e korku da var tabi..

Birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz malum az kaldı telaş başladı... Neyi nasıl yapıcaz onları düşünüyoruz heyecanlıyız e korku da var tabi..

kırmayın üzmeyn brbrnizi vaktnizi iyi gecirin sonra keşkee dmeyin...
ilk zmanlar zor olyo alışmak ama, zmn gectikçe alışlyo canım..:34:

92/3 Asker yarenlerii Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz. :) şimdi askerlerinizle bol bol vakit geçiriyorsunuzdur. Sakın üzmeyin kırmayın birbirinizi, gittikten sonra çok pişman olursunuz.
gerçi gittikten sonra kavgalar bile özleniyor ama boşa geçmiş zaman diye üzülüyor insan.. ilk başlarda çok zor gelicek ama insan ister istemez alışıcak biz bile tam olarak alışmadık ama alışmaya çalışıyoruz işte. Sizi gördüğüme hem sevindim hem üzüldüm Allah yardımcınız olsun. hepinizin 460 günü su gibi akıp geçsin.. Şimdiden hayırlı teskereler.. :)

Back