Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha gelen gden yookk :d
22 Ağustosta gönderiyorum ben :44:
Biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz nişanlımla hasretlik çekiyoruz ama bu daha bi farklı psikolojik olarak çok etkiliyo onu da beni de çok az bi zaman kaldı o da çok telaşlı bende...ay cnm benm gidin gidin siz gidinki bizmkilere birz morl olsn :):) metme su gibi akıp gidio bk bizim 3 ay olacak ömrmzden ömür gitti ama herks su gibi geçip gidio dio :):):): bol bol vakt geçirin doya doya sarılmaya çlşma çnkü kmse doymaz sewdiğine :)
Biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz nişanlımla hasretlik çekiyoruz ama bu daha bi farklı psikolojik olarak çok etkiliyo onu da beni de çok az bi zaman kaldı o da çok telaşlı bende...
Evet haklısın canım bende elimden geleni yapıyorum sakinleşmemiz için bizde 3,5 senedir beraberiz bakalım ne olucak herkes için hayırlısı olsun :)bizde ayrı şehirlerdeyiz canım 18 aydırda beraberiz..Ve o kadar zor ki ayrı gayrı olmak
Ama merak etme askerlikte biticek hem şöyle bi durum var ayrı şehirlerdeyken yakınına bi yere düşebiliyor askerliğinizbizim öyle olmuştu 12 saatlik yol 3 saate indi
acemi birliğinde..şimdi 21 saat oldu o yol o ayrı bişey tabi rabbim hepsini korusun askerlerimizin..destek ol şimdiden sakinleşirseniz ikinizde daha çabuk geçiyor zaman emin ol
![]()
Merhaba
Kızlar sevdiceğim 24 agustosta ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT teslim oluyor.Yerler ve tarihler artık belli oldu![]()
Merhaba
Kızlar sevdiceğim 24 agustosta ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT teslim oluyor.Yerler ve tarihler artık belli oldu![]()
Merhaba
Hayırlı Olsun canım :)
Haydi Gelin Artık Yavaştan Sizlerde Başlayın Şafak Saymaya :)
Şimdiden Hayırlı Tezkereler..![]()
Merhaba
Merhaba