92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

22 Ağustosta gönderiyorum ben :44:

ay cnm benm gidin gidin siz gidinki bizmkilere birz morl olsn :):) metme su gibi akıp gidio bk bizim 3 ay olacak ömrmzden ömür gitti ama herks su gibi geçip gidio dio :):):): bol bol vakt geçirin doya doya sarılmaya çlşma çnkü kmse doymaz sewdiğine :)

ay cnm benm gidin gidin siz gidinki bizmkilere birz morl olsn :):) metme su gibi akıp gidio bk bizim 3 ay olacak ömrmzden ömür gitti ama herks su gibi geçip gidio dio :):):): bol bol vakt geçirin doya doya sarılmaya çlşma çnkü kmse doymaz sewdiğine :)
Biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz nişanlımla hasretlik çekiyoruz ama bu daha bi farklı psikolojik olarak çok etkiliyo onu da beni de çok az bi zaman kaldı o da çok telaşlı bende...

ayy çok sevindim bu topiği görünce ,hayırlı olsun canııım :9: 92/ 2 'lerin topiğinide ben açmıştıım :16: zaman çok çabuk geçiyooo 390nıda bitirdik çok şükür :16:

Allah hepimize sabır versiin..Yeni tomurcuk yarencikler sizlerde askerlerinizle bol bol zaman geçirin sonradan çok pişman oluyosunuuuz :14::31:

Biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz nişanlımla hasretlik çekiyoruz ama bu daha bi farklı psikolojik olarak çok etkiliyo onu da beni de çok az bi zaman kaldı o da çok telaşlı bende...

bizde ayrı şehirlerdeyiz canım 18 aydırda beraberiz..Ve o kadar zor ki ayrı gayrı olmak :14:
Ama merak etme askerlikte biticek hem şöyle bi durum var ayrı şehirlerdeyken yakınına bi yere düşebiliyor askerliğiniz :16: bizim öyle olmuştu 12 saatlik yol 3 saate indi :16: acemi birliğinde..şimdi 21 saat oldu o yol o ayrı bişey tabi rabbim hepsini korusun askerlerimizin..destek ol şimdiden sakinleşirseniz ikinizde daha çabuk geçiyor zaman emin ol :16::16:

:119::119::119::119::119::119:

:72::72::72::72::72::72: Şafak 372 = Kapkaranlık :72::72::72::72::72::72:

:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69: Mehtap 1 = Apaydınlık :69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

:119::119::119::119::119::119:

bizde ayrı şehirlerdeyiz canım 18 aydırda beraberiz..Ve o kadar zor ki ayrı gayrı olmak :14:
Ama merak etme askerlikte biticek hem şöyle bi durum var ayrı şehirlerdeyken yakınına bi yere düşebiliyor askerliğiniz :16: bizim öyle olmuştu 12 saatlik yol 3 saate indi :16: acemi birliğinde..şimdi 21 saat oldu o yol o ayrı bişey tabi rabbim hepsini korusun askerlerimizin..destek ol şimdiden sakinleşirseniz ikinizde daha çabuk geçiyor zaman emin ol :16::16:
Evet haklısın canım bende elimden geleni yapıyorum sakinleşmemiz için bizde 3,5 senedir beraberiz bakalım ne olucak herkes için hayırlısı olsun :)

Merhaba

Kızlar sevdiceğim 24 agustosta ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT teslim oluyor.Yerler ve tarihler artık belli oldu:3:

Merhaba

Kızlar sevdiceğim 24 agustosta ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT teslim oluyor.Yerler ve tarihler artık belli oldu:3:

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım.... Bizim evin yakını Zırhlı Birlikler, biraz eğitimi fazla olur ama iyi yerdir... Umarım usta birliği de rahat edebileceği bir yere düşer... Şimdiden hayırlı teskereler....

Son düzenleme:
sevgilim kısa dönem yada yedek subay olarak askere gidiyor yarın sabahta sınava girecek sınav formalite bakalım bizi neler bekliyor artık bende buradayım

burayı hep okurdum ocak ayından beri hep takipteydim askerlik çok büyütüyoruz gözümüzde derken hiçte öyle değilmiş belirsizlik plansız sen bir şey yapamıyorsun hayatımda ilk kez birşeyler ben detaylandırmadan gelişiyor ve hayatımın öncelikli kişisi için sadece gitme diyebiliyorum

kendimi günlerdir tutuyordum ama bugün çok ağladım gitsin istemiyorum bu belirsizlik bir yandan bitsin de istiyorum geçen zaman aleyhime işliyor gibi olsa da o askeriyeye girince zaman geçsin diye dualar edicem

Allah kavuştursun diyeyim şimdiden kızlar :)
Hayırlı tezkereler :34:

Merhaba

Hayırlı Olsun canım :)

Haydi Gelin Artık Yavaştan Sizlerde Başlayın Şafak Saymaya :)

Şimdiden Hayırlı Tezkereler.. :72:

Son düzenleme:
Veee sevgili torunlarımızzzz hoşgeldiniz..
Hemide has torunlar :)

Allah yardımcısı olsun askerlerinizin kızlar, iyi bir dönemde gidiyorlar..
4 tertip gitseler daha zor olacaktı emin olun, hele komandolar için.. intikaller falan...
3 tertip gitmeleri çok iyi...

Acemi birliği manisa kırkağaca düşen var mı?

Merhaba

Hayırlı olsun canım. Bende 92/2'yim yane üst devrenizim
:1:
benim askerimde acemiliğini etimesgutta yaptı sormak istediğin bişey olursa herzmn sorabilirsin canım.
İnşallahh ustasıda iyi biyere çıkar biz o konuda biraz şanssız olduk ama hayırlısı buymuş demekki.
Gerçekten zorlu bir dönem bekliyor sizi sabrın sonu selamettir derler hepbirlikte sabredicezz ve selamete ulaşıcaz..

Back