maşallah maşallah pek azmış![]()
Canım 457 ye göre az ne yapalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah maşallah pek azmış![]()
ewett hemde cokk neyse kızlar basım agrıdı ben artık yatıyım öpüyorum iyi geceler
Canım erkekler hep odunlar takma sende ona atma hıh
Hepsinde aynı sorunlar var inan:44:
Mervecim hoşbulduk resimdeki senmisin kaç yaşındasın sen kaçlısın
Günaydınn kızlaarrr.
Gülşencim dün gece netim gitti tam muhabbetin orta yerinde çıkmak zorunda kaldım.Ben 93 doğumluyum en küçüğünüz beni sanırım,bana ablalık yapıp teselli etceniz bakın kaldıramıyorumm![]()
günaydın canlarımm nasılsınız
İyiyim canım yeni uyandım sayılır,bi günü de ortalamış olduk yani böylece:) sen nasılsın asıl.askerin nasıl iyi olmaya başladı mı?
günaydın canlarımm nasılsınız
Günaydın cereen iyiyiz diyelim iyi olalam sen nasılsn bakalm alışabildin mii:)
Mervecim daha iyi dişleri yapılınca daha iyi olacak.
Burnu kaynıyor işte 5 ayda anca kaynarmış
Bugünde bitti say sen başladığın hergün bitiyor
Cerencim iyiyim sen nasılsın
Mervecim daha iyi dişleri yapılınca daha iyi olacak.
Burnu kaynıyor işte 5 ayda anca kaynarmış
Bugünde bitti say sen başladığın hergün bitiyor
Cerencim iyiyim sen nasılsın
Dişleri olmayınca dede gibi oluyo demiştin ya ay ne gülmüştüm:) Kızlar şimdi çıkıyorum annem hastanede kardeşim okuldan gelicek ona kahvaltı falan bi şeyler hazırlayaym bende kahvaltı yapcam uyanınca hemen buraya geldim ,şimdi acıkmaya başladımsiz kaynatın ben okurm gelincee
günaydın kızlarr :)
günaydnn sekeriimmm nasılsın :)
alısamıyorum yapamıyorum cok zor her gelen gün bana daha bi fazla acı vermeye basladı bugün 12. gün sormayın a dostlar icim yangınn yeri![]()
iyi diyelimde iyi olalım artık gülsencimkahvemi kaptım uyanr uyanmaz kostum buraya askerinin yüzü nasıl cnm cokmu kötü :/
Dişleri olmayınca dede gibi oluyo demiştin ya ay ne gülmüştüm:) Kızlar şimdi çıkıyorum annem hastanede kardeşim okuldan gelicek ona kahvaltı falan bi şeyler hazırlayaym bende kahvaltı yapcam uyanınca hemen buraya geldim ,şimdi acıkmaya başladımsiz kaynatın ben okurm gelincee
günaydın kızlarr :)