• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım erkekler hep odunlar takma sende ona atma hıh:4:
Hepsinde aynı sorunlar var inan:44:
Mervecim hoşbulduk resimdeki senmisin kaç yaşındasın sen kaçlısın

Günaydınn kızlaarrr.
Gülşencim dün gece netim gitti tam muhabbetin orta yerinde çıkmak zorunda kaldım.Ben 93 doğumluyum en küçüğünüz beni sanırım,bana ablalık yapıp teselli etceniz bakın kaldıramıyorumm:D

Günaydınn kızlaarrr.
Gülşencim dün gece netim gitti tam muhabbetin orta yerinde çıkmak zorunda kaldım.Ben 93 doğumluyum en küçüğünüz beni sanırım,bana ablalık yapıp teselli etceniz bakın kaldıramıyorumm:D

Günaydın Canım
Ederiz tabi:9::8:
Nasılsın canım

İyiyim canım yeni uyandım sayılır,bi günü de ortalamış olduk yani böylece:) sen nasılsın asıl.askerin nasıl iyi olmaya başladı mı?

günaydın canlarımm nasılsınız

Mervecim daha iyi dişleri yapılınca daha iyi olacak.
Burnu kaynıyor işte 5 ayda anca kaynarmış
Bugünde bitti say sen başladığın hergün bitiyor:10::10:
Cerencim iyiyim sen nasılsın

iyi diyelimde iyi olalım artık gülsencim (: kahvemi kaptım uyanr uyanmaz kostum buraya askerinin yüzü nasıl cnm cokmu kötü :/

Dişleri olmayınca dede gibi oluyo demiştin ya ay ne gülmüştüm:) Kızlar şimdi çıkıyorum annem hastanede kardeşim okuldan gelicek ona kahvaltı falan bi şeyler hazırlayaym bende kahvaltı yapcam uyanınca hemen buraya geldim ,şimdi acıkmaya başladım:D siz kaynatın ben okurm gelincee

Dişleri olmayınca dede gibi oluyo demiştin ya ay ne gülmüştüm:) Kızlar şimdi çıkıyorum annem hastanede kardeşim okuldan gelicek ona kahvaltı falan bi şeyler hazırlayaym bende kahvaltı yapcam uyanınca hemen buraya geldim ,şimdi acıkmaya başladım:D siz kaynatın ben okurm gelincee

geldgnde burda olursam grs cnm

alısamıyorum yapamıyorum cok zor her gelen gün bana daha bi fazla acı vermeye basladı bugün 12. gün sormayın a dostlar icim yangınn yeri :19:

iyi diyelimde iyi olalım artık gülsencim (: kahvemi kaptım uyanr uyanmaz kostum buraya askerinin yüzü nasıl cnm cokmu kötü :/

günaydın kızlarr :)

Mervecim görüşürüz:54:
Günaydın Gülşah:3::3:

Ceren mervenin dediği gibi aynen dede gibi:1:Damakları gözüküyor.Burnuda şiş:16:Ama yinede çok tatlı:16::16:
Öyle deme yapamıyorum edemiyorum kendini motive et yemin törenine az kaldı yanına gidecem de iyiyim de

Son düzenleme:
Back
X