92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen canım bebişle çok daha zor kaç yıllık evlısınız

1 sene oldu temmuzda , agustos da bildiğiniz gibi askere gitti zaten

6 sene çıktık neredeyse tabi içinde nişanlılık da var 1 sene, artık daha fazla uzaatamadık:26: yoksa evliyken çok daha zor malesef çok yalnız kalıyorsun

senin askerin neredeydi canım ?

walla canım seni çok iyi anlıyorum bizde 6 yıldır beraberız 3 yıldırda nısanlıyız artık gıt gelde evlenelım dedık :) kıbrısta benımkı canım senın askerın nerdeydı

Tövbeler tövbesi

Bir daha asker bile görmek istemiyorum , değil asker yolu beklemek

Bende Bendeee
Canım sen istanbuldaydın değil mi uçak biletleri inanılmaz ucuzlamış dün ankaraya baktımda istanbul arası gideceksen aklında bulunsun
Sonra askerme kızdım neden ankarada kalmadın her ay gelirdim diye
Yazık valla hıncımı ondan alıyorum

senin yine gitme ihtimalin varmışş benim babam kıbrısa göndermezz :)

Evet canım epey bir fiyatları iyi ben de genelde ucakla gidiyorum ama orada havaalnı cok uzak 1 saat ordan 1 saat burdan 1 saat de eerken gidince , zaten aynı saate denk geliyor

ah keşke canım benim , ama herseyyin hayırlısı diyelim ne diyelim çocuk ne yapsın

ay biz cocukalrın ömrünü yeriz bitirene kadar ben diyimm

Canım kıbrıs 1 saatcik yol aslında

ama sivastan çok pahalı uçak fiyatları anakaradan veya istanbuldan binince baya bi yol oluyo ben çok tutumluyumdur nısanlımda çok para harcamayı sever bugun konusunca aşkım aslında senı her hafta sonu buraya getırırımde gelınce evlenıcez tutumlu olmak lazım dıo demekkı bısıler dank etmeye başlamıs

Sivasta mıydın sen ben istanbul sanıyorum ondan dedim tabi, epey uzzar öyle :26:

e tabi kolay degil , cok ihtiyacınız olacak paraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…