aynen canım bebişle çok daha zor kaç yıllık evlısınız
Bebişide gelince yaparsınız canım bizde teyze oluruz
Mümkünse erkek çocuk yapma çünkü bir daha şafak sayman gerekicek
1 sene oldu temmuzda , agustos da bildiğiniz gibi askere gitti zaten
6 sene çıktık neredeyse tabi içinde nişanlılık da var 1 sene, artık daha fazla uzaatamadık:26: yoksa evliyken çok daha zor malesef çok yalnız kalıyorsun
senin askerin neredeydi canım ?
Tövbeler tövbesi
Bir daha asker bile görmek istemiyorum , değil asker yolu beklemek
walla canım seni çok iyi anlıyorum bizde 6 yıldır beraberız 3 yıldırda nısanlıyız artık gıt gelde evlenelım dedık :) kıbrısta benımkı canım senın askerın nerdeydı
Bende Bendeee
Canım sen istanbuldaydın değil mi uçak biletleri inanılmaz ucuzlamış dün ankaraya baktımda istanbul arası gideceksen aklında bulunsun
Sonra askerme kızdım neden ankarada kalmadın her ay gelirdim diye
Yazık valla hıncımı ondan alıyorum
canım sizde epey uzatmalara girmişsiniz keşke evlenseydiniz diycem ama olmayacak, dilim varmıyor
senin yine gitme ihtimalin varmışş benim babam kıbrısa göndermezz :)
Bende Bendeee
Canım sen istanbuldaydın değil mi uçak biletleri inanılmaz ucuzlamış dün ankaraya baktımda istanbul arası gideceksen aklında bulunsun
Sonra askerme kızdım neden ankarada kalmadın her ay gelirdim diye
Yazık valla hıncımı ondan alıyorum
nişanlım 1 martta izine gelicek yıldırım nikahıyla evlenelım dıoda ben yok dıyorum bu kadar beklemısken o kadarıda beklerız heralde :)
senin yine gitme ihtimalin varmışş benim babam kıbrısa göndermezz :)
düğünü sonradan yaparız canımm
en iyisi tamamen gelmesını beklemek sımdı tamamen elimde hıssıne kapılmasın .D
Canım kıbrıs 1 saatcik yol aslında
ama sivastan çok pahalı uçak fiyatları anakaradan veya istanbuldan binince baya bi yol oluyo ben çok tutumluyumdur nısanlımda çok para harcamayı sever bugun konusunca aşkım aslında senı her hafta sonu buraya getırırımde gelınce evlenıcez tutumlu olmak lazım dıo demekkı bısıler dank etmeye başlamıs
ewett hemde cokk neyse kızlar basım agrıdı ben artık yatıyım öpüyorum iyi gecelerSivasta mıydın sen ben istanbul sanıyorum ondan dedim tabi, epey uzzar öyle :26:
e tabi kolay degil , cok ihtiyacınız olacak paraya
ewett hemde cokk neyse kızlar basım agrıdı ben artık yatıyım öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?