92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlarrr kimse yok muuuu

Olmazolur mu hiçç:)

kızlaar 11. gün ama cabuk saldım kendimi daha uzun aylar oldugunu unutarak bir an önce gelsin istiyorumm simdiden hesaplıyorum 3 gün sonra iki hafta iki hafta sonra 1 ay kaldı 14 ay diye

Ben hala alışamadım ama kızların da dedikleri gibi bu şekilde yaşamaya alışıyoruz,yoksa onların yokluğuna alışmak çok zor.Acemilikte arayamama durumu olabiliyo canım sıra oluyo vs ne kadar çok merak ettiğini anlayabiliyorum ama elden bi şey gelmiyo.Dua et bol bol.

Canıııııııım:)))

sinirim bozuldu ya nısanlımla askerde mektup gonderılmesıyle ılgılı konustukta mektup guzel bısı hatıra daha farklı dedımde hangı cagdayız ne mektupu dedı bende hatıra sonucta askım dedım kıbrıstaya hanı nasıl gonderım askım dıo sankı ben ona bana mektup gonder demısım sinir oldum ya biz kızlar öle bite mektup yazalım ince ince aman şu süprizimi yapsak şölemi mutlu etsek die her dakka düşünelim adamlar bize böle yapsam ağlıcam sinirimden

Yavrum hiç ağlama hiçte moralini bozma çünkü aynı lafları benimki de diyo.Erkekler biz gibi ince düşünemiyolar o yüzden şahsen ben bi kere göderdim dedim ki bak buna cevap yazcaksın dedim hık mık etti bende sana bi daha mektup falan yok dedim.Ya işte zman mı oluyo da yok işte zaman olursa yazarım da bilmem ne kıvırıyo. Hayır anlamıyorum ki bi kalem kağıt alıp bi koseye geçip 2 satır bi şeyler yazınca acaba dalga mı geçiyolar napıyolarsa.Ayrıca zaman yok olayı da yalan,bütün gün kral tv izleyip duruyolar ne yani 2 satır yazıverseler.Ama işte gel de bunu onlara anlat.Bence sen de hiç üzerine düşme,ben sürpriz flan da yapmama kararı aldım.Bi dursun bi düşünsün hayrola bu kız ne bi mektup yazıyo ne bi hediye yolluyo diye.Askerde diye ne bu canıım aaaa?!

bende acemılıkte mektup gonderdım ama cevap yaz felan demedım gonderdıgım ıcınde bı suru kızdı okunuyomus sankı ne yazdıysam şimdide mektup gonder felan demedım nasıl gonderım dıo sankı ben ona gonder dedım zaten şu saatten sonra süpriz yapıp gönderse bile okumak bile içimden gelmez

Öyle deme bak şimdi ona kızgınsn o yüzden yarın olsun sakinleşirsin.Okurlarsa okusunlar ne yani sanki ülke meselelerinin çok gizli konularnı falan yazıyoruz da biz.Bak gör biz yazmıcaz yazmıcaz,orda kendi arkadaşlarna mektup falan gelince onlarda özencekler mektup mektp diye dert yancaklar sonra bize

aslında onların bıze mektup gondermesı suprız yapması lazım bunlar bızı beklıo her trıpımızı sınırımızı kahrımızı cekıo dıe :)

aslında onların bıze mektup gondermesı suprız yapması lazım bunlar bızı beklıo her trıpımızı sınırımızı kahrımızı cekıo dıe :)

Ahh ahh bakalım artık zaman gösterecek bunları da:) Ya şu zaman şöyle ışık hızıyla bi gelip geçse mümkün müdür acaba.

Ahh ahh bakalım artık zaman gösterecek bunları da:) Ya şu zaman şöyle ışık hızıyla bi gelip geçse mümkün müdür acaba.

walla canım ben hep hayırlısıyla dıyorum ınsallah ısıık hızıyla gecıp bıter sımdı askerde olmasaydı ben nasıl trıplerdeydım

walla canım ben hep hayırlısıyla dıyorum ınsallah ısıık hızıyla gecıp bıter sımdı askerde olmasaydı ben nasıl trıplerdeydım

Hele ben hele ben ya ben normalde hiç alttan alamam,bi gururluyumdur ki asla ilk adımı atamam,atamazdım yanii ama şimdi bende de çok büyük değişimler var.Sevdiceğn telefon götürebildi mi senin?

Hele ben hele ben ya ben normalde hiç alttan alamam,bi gururluyumdur ki asla ilk adımı atamam,atamazdım yanii ama şimdi bende de çok büyük değişimler var.Sevdiceğn telefon götürebildi mi senin?

goturmedıde orda hallettı canım ama su mektuba hangı cagda kaldık dıoya ne alakası varsa

goturmedıde orda hallettı canım ama su mektuba hangı cagda kaldık dıoya ne alakası varsa

Ya biz hala ankesörlüye talim ediyoruz çok dokunuyor Salla canım boşveer,mektup bence hangi çağda olursak olalm asla eskimeyecek olan bi şey.

Gülşencm hoşgeldin

walla okuduysan ısyanlardaydım canımda sımdı daha ıyıyım sankı

Ya biz hala ankesörlüye talim ediyoruz çok dokunuyor Salla canım boşveer,mektup bence hangi çağda olursak olalm asla eskimeyecek olan bi şey.

Gülşencm hoşgeldin

Canım erkekler hep odunlar takma sende ona atma hıh
Hepsinde aynı sorunlar var inan:44:
Mervecim hoşbulduk resimdeki senmisin kaç yaşındasın sen kaçlısın

Canım erkekler hep odunlar takma sende ona atma hıh
Hepsinde aynı sorunlar var inan:44:
Mervecim hoşbulduk resimdeki senmisin kaç yaşındasın sen kaçlısın

ıkı gundur mıgrenım tuttu bırazda o yuzden alıngan huysuz olabılırım :) canım öyle tatlıkı bi iğne bile batsa huysuz oluyorum .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…