Hayır canım cumartesi ve pazar çalışmıyorum
Siz beni burada görünce sevgilimle görüşmediğimi düşünüyorsunuz değil mi dün aklıma geldi
Dün sana cevaplarımı cep telefonumdan yazıyordum.Yarim yanımdaydı yani
Hergün görüştük görüşmediğimiz gün yok geldiğinden beri akşam eve geç giriyorum size bakıyorum uykum gelene kadar hem sizle hem sevgilimle mesajlaşıyorumYani görüşüyorum hem sizle hem onla
Hayır canım cumartesi ve pazar çalışmıyorum
Siz beni burada görünce sevgilimle görüşmediğimi düşünüyorsunuz değil mi dün aklıma geldi
Dün sana cevaplarımı cep telefonumdan yazıyordum.Yarim yanımdaydı yani
Hergün görüştük görüşmediğimiz gün yok geldiğinden beri akşam eve geç giriyorum size bakıyorum uykum gelene kadar hem sizle hem sevgilimle mesajlaşıyorumYani görüşüyorum hem sizle hem onla
ohh yaaa ne güzelll darısı bizim başımızaaa .):) çabuk gel 1 martt
Canım senin askerin nerdeydi :)
Canım senin askerin nerdeydi :)
canım senın askerın nerde :)
Ne güzel canım senden mutlusu yok valla :)
Ankarada canım seninki nerde :)
Canım bende onu yapmayı düşünüyorum ama karar veremedim :) sence yapsam mı nasıl :) merak ettim şimdi dur bakiyim :)kızlar saçlarını sinamekiyle uzatanlar resım eklıodu bi topice bende saçımın resmını koydum annem korkutttu nazar degerse görürsün die :gülümmü ağlımmı bilemedim
Nasıl kırdı canım ya geçmiş olsun
kızlar saçlarını sinamekiyle uzatanlar resım eklıodu bi topice bende saçımın resmını koydum annem korkutttu nazar degerse görürsün die :gülümmü ağlımmı bilemedim
Canım bende onu yapmayı düşünüyorum ama karar veremedim :) sence yapsam mı nasıl :) merak ettim şimdi dur bakiyim :)
Anladım canımCanım bayılmış düşmüş kırıldı.
Bnde ana asker bekleyen topige koydum birşeycik olmaz canım
bende bi deniyim canım ya bakalım nasıl olcak. Onda yumurta vardı galiba canım nasıl olur acaba. Saçlarına baktım canım maşallah :)canım walla benım sacım 3 ayda 1 karıs uzadı vede karısıma bemıks eklemedıgım halde bende simdi bi turplu karısım duydum onumu yapsam dıyorum
Anladım canım
bende bi deniyim canım ya bakalım nasıl olcak. Onda yumurta vardı galiba canım nasıl olur acaba. Saçlarına baktım canım maşallah :)
kızlar nerelerdesınız
cok sessizlesti buralar bende pek giremiyorum babam pc basında oluyor genelde :/ nasılsın cnm
iyiyim canım kimseler yok bugün öle bak bak canım sıkıldı sen napıosun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?