92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen canım bende bi süre alışamıycam sanırım :1: amaaaaaaaa gitmiycekler :16:

bende yavaştan yavaştan heycan başladı edaaa :52: bende exra olarak vizelerim başlıycak onlara çalışmaya çalışıyorum işte :16:
çok şükür canım sona mı geldik ne :8:

aynen gitmicekler yaa o gün bzm hasretimizin bttiği gün olcaakk:1:

aynen canım bende bi süre alışamıycam sanırım :1: amaaaaaaaa gitmiycekler :16:

bende yavaştan yavaştan heycan başladı edaaa :52: bende exra olarak vizelerim başlıycak onlara çalışmaya çalışıyorum işte :16:
çok şükür canım sona mı geldik ne :8:

Başlasın tabi kuzum yaaa supper olckk vizeleride halledersin sen :34:

ahh ahhh biraz zorlanıcım ama tatlım ömerin gediği hafta en yoğun hafta sınav açısından ayrıca kresi yüksek olanlar o hafta kötü denk geldi ama napalım bi şkelide atlatıcaz artık :1:
Ay canım ya 460 gün bekledin yani
Vizelermi engellick sizi okula götürür seni bekler sınav çıkısı gezersiniz.aksamda sende kalck zaten sen ders çalışırsın oda seni izlerr :1: yanii hiç takmaa cnm cok az kaldıııı ;)

Ay canım ya 460 gün bekledin yani
Vizelermi engellick sizi okula götürür seni bekler sınav çıkısı gezersiniz.aksamda sende kalck zaten sen ders çalışırsın oda seni izlerr :1: yanii hiç takmaa cnm cok az kaldıııı ;)

çok büyük ihtimalle öyle olacak sanırım edaaa :1::1:
ayy geri sayıma başlıycaz ya hala inanıyorum canım yaa içim kıpır kıpır ama :16:
sen nasılsın güzelim bu arada?:34:

Merhaba kızlar, benim pek değmedi bekleyişim.. Ama pişman değilim. Uğurladığım gün buraya kaydolmustum, izne geldiğinde, tekrar gonderdigimde, her zorlugumda buraya gelmıstım. Gelmesine iki ay kala ayrılık yolu gözüktü bize.. Ayırdık yollarımızı.. ŞAFAK 55 şu an. Hala sayabiliyosam ayrıldığımız halde, nasıl birşeyi kaybettiğinin farkında değil. Umarım sizin bekleyişinizin sonu benimki gibi hüsran olmaz. Destekleriniz için teşekkürler.. ALLAH SEVDİĞİNİZE KAVUŞTURSUN. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.. :)

Son düzenleme:
çok büyük ihtimalle öyle olacak sanırım edaaa :1::1:
ayy geri sayıma başlıycaz ya hala inanıyorum canım yaa içim kıpır kıpır ama :16:
sen nasılsın güzelim bu arada?:34:

5 gün sonra geri sayımm yavrumm yaa:52:
İyiyim bn canım bi iş görüşmesine gittim bugün bu ara şansım açıldı bu 3. yer arayan..Evime çokçok yakın şartlar çok iyi kurumsal büyük bir firma maaş beklediğimden çok yüksek 1500 civarı sosyaL haklar saatler her şey super iş te güzel haftaya yöneticilerle görüşücem inş tekrar ararlar çok içim ısındı

Merhaba kızlar, benim pek değmedi bekleyişim.. Ama pişman değilim. Uğurladığım gün buraya kaydolmustum, izne geldiğinde, tekrar gonderdigimde, her zorlugumda buraya gelmıstım. Gelmesine iki ay kala ayrılık yolu gözüktü bize.. Ayırdık yollarımızı.. ŞAFAK 55 şu an. Hala sayabiliyosam ayrıldığımız halde, nasıl birşeyi kaybettiğinin farkında değil. Umarım sizin bekleyişinizin sonu benimki gibi hüsran olmaz. Destekleriniz için teşekkürler.. ALLAH SEVDİĞİNİZE KAVUŞTURSUN. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.. :)

çok üzüldüm canım herkes verdiği emeğin karşılığını almka istiyor tabi..her şeyin hayırlısı..sorununuz ne bilmyorum inş barışırsınız demek mi doğru onuda bilmiyorum o yüzden her şeyin hayırlısı demek gerekiyor sanırım..
kimse böyle olsun istemiyor tabi..
hepimiz için en hayırlı olan olur inş..

5 gün sonra geri sayımm yavrumm yaa:52:
İyiyim bn canım bi iş görüşmesine gittim bugün bu ara şansım açıldı bu 3. yer arayan..Evime çokçok yakın şartlar çok iyi kurumsal büyük bir firma maaş beklediğimden çok yüksek 1500 civarı sosyaL haklar saatler her şey super iş te güzel haftaya yöneticilerle görüşücem inş tekrar ararlar çok içim ısındı

ewettttt edacım ya :16: 10 sayılarıda yarıladık çok şükür :1:
ayy inş olur canım yaa çok sevindim senin adına :16: başlangıç olarak da çok iyi ayrıca istanbulda olup evine yakın olması çok çok iyi :nazar:
güzel haberlerini bekliyoruz güzelimmm :34:

çok üzüldüm canım herkes verdiği emeğin karşılığını almka istiyor tabi..her şeyin hayırlısı..sorununuz ne bilmyorum inş barışırsınız demek mi doğru onuda bilmiyorum o yüzden her şeyin hayırlısı demek gerekiyor sanırım..
kimse böyle olsun istemiyor tabi..
hepimiz için en hayırlı olan olur inş..

ewettttt edacım ya :16: 10 sayılarıda yarıladık çok şükür :1:
ayy inş olur canım yaa çok sevindim senin adına :16: başlangıç olarak da çok iyi ayrıca istanbulda olup evine yakın olması çok çok iyi :nazar:
güzel haberlerini bekliyoruz güzelimmm :34:

Ohoh az kaldı azz rüya gibi...
Aynen cnm başlangıç için çok ii yani ve evime yakın inş olur ya baya beğendim firmayıda hayırlısı :)

$BF7_rize_ilceleri.jpg

İşte buraya gitmek istiyorumm...!!

Şafak : 53 Rizeye selam yola devam :)

veeeee teskere hediyemizzzzzz cumartesi çarşımız var kiiiiiii :16::16:
biraz piyangodan çıktı ama sevgilimi görücem :52: bi hafta sonrada yanımda olacak şükür :16::16:

Back