92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Çıkmaz cnm izindede gayet gzldi di mi ama hem daha çok gezersinizz ohhhhh
Super ya nerden nereye bizimde son 9hafta :1:

süperdiiiii süperrrrr :16:
gerçi vizelerle çakışacak sanırım eda ya :31: ömerede söyledim olsun ben bi köşede otururum sen dersini çalışırsın o bile yeter diyo yavrum benim yaaaa :1:
65 hafta mı neydi dimi ilk başlerken inanamıyorum canım bende yaaa :16: ahh şu son haftalarda bi geçse..

süperdiiiii süperrrrr :16:
gerçi vizelerle çakışacak sanırım eda ya :31: ömerede söyledim olsun ben bi köşede otururum sen dersini çalışırsın o bile yeter diyo yavrum benim yaaaa :1:
65 hafta mı neydi dimi ilk başlerken inanamıyorum canım bende yaaa :16: ahh şu son haftalarda bi geçse..

olsn cnm ya süreklibirlikte olcksınızhem dediği gibi sen ders çalışırsın o sana çay kahve yapar ohh miss...:1:
aynen cnm valla bnde inanmıyormm artkhepimiz sıkıldık bitseee

olsn cnm ya süreklibirlikte olcksınızhem dediği gibi sen ders çalışırsın o sana çay kahve yapar ohh miss...:1:
aynen cnm valla bnde inanmıyormm artkhepimiz sıkıldık bitseee

aynen canım yanımda olsun yeter diyorum bende :1: yapsın bi zahmet dimi ama hak ettim :9:
hem de nasıl sıkılma tatlım yaaa günler geçmiyor resmen..
resmen hayal ile yaşıyorum ama ben işte 4 hafta sonra bu saatlerde buluşmuz olcaz yok kahvaltı yapıyo olcaz falan diyorum kendi kendime :1: ruh sağlığım yerindeyken bi geleydi iyi olacaktı :1:

aynen canım yanımda olsun yeter diyorum bende :1: yapsın bi zahmet dimi ama hak ettim :9:
hem de nasıl sıkılma tatlım yaaa günler geçmiyor resmen..
resmen hayal ile yaşıyorum ama ben işte 4 hafta sonra bu saatlerde buluşmuz olcaz yok kahvaltı yapıyo olcaz falan diyorum kendi kendime :1: ruh sağlığım yerindeyken bi geleydi iyi olacaktı :1:

Canım yaaa aman oluruna bırak ben artık öyle yapıyorum takmaaaaa :1: elbet gelecekler kendine sıkıntı yapmaa hiç yeter artık yani :1: ömrümüzü çürüttük

İyiyim canım bnmki çarşıdaydı konuştuk sonra 2 saati kaldı garibimin gt bi yemek ye dedm yemek yicek alışveriş yapcak sonra yne karakola :1: sen naslsn cnm

ohh mis gibi çarşı yapmışsınız yani bugün :nazar::16:
bi an son çarşı maceramız aklıma geldi :1:
grip olmuşum canım bende dinleniyorum okulda yok malum :1:

ohh mis gibi çarşı yapmışsınız yani bugün :nazar::16:
bi an son çarşı maceramız aklıma geldi :1:
grip olmuşum canım bende dinleniyorum okulda yok malum :1:

evet cnm 2 haftada 1 işte :1: son 4 çarşı kaldı :1:
aman hatırlama hiç o günü sen :1: geçmiş olsun cnm dikkattt et :31: kendine

evet cnm 2 haftada 1 işte :1: son 4 çarşı kaldı :1:
aman hatırlama hiç o günü sen :1: geçmiş olsun cnm dikkattt et :31: kendine

az kaldııı azzzzz :16:
olsun canım 2 haftada 1 olsada görüyorsun sonuçda :34:
unutmak istediğim günlerin başında geliyor resmen :1:
çok sağol tatlım..dikkat ediyorum ama işte nerden bulaşmışsa artık ama bu aralar daha iyiym şükür..

az kaldııı azzzzz :16:
olsun canım 2 haftada 1 olsada görüyorsun sonuçda :34:
unutmak istediğim günlerin başında geliyor resmen :1:
çok sağol tatlım..dikkat ediyorum ama işte nerden bulaşmışsa artık ama bu aralar daha iyiym şükür..

haha unutursun askerlik btsnde :1:
İlaç iç canım çok ağırsa ve bitki çayı iç kesinlikleee

haha unutursun askerlik btsnde :1:
İlaç iç canım çok ağırsa ve bitki çayı iç kesinlikleee

canım ben ilaç içemeyenlerdenim ya :31: yutamıyorum bir türlü..millet iğne yüzünden doktora gitmek stemez ben ilaç yüzünden gitmek istemiyorum ya..nane limon yapıyorum canım bol bol :1:

Back