kısa dönemler mi doğuya gitmiyor ???? nişanlım bitliste asker arkadşlarımdan biri hakkari de biri diyarbakır da bu iller doğu değil mi? bence saçmalıyorsunuz şu an... sizin süreye uzun değil diyen yok ztn siz saygısızca hatta nefretle adaletsizlikten bahsediyorsunuz hepsinin şartları eşit hiç biri farklı muamele görmüyor orda... süre seçimlerini de kendileri yaptı ztn herkes seçimini yaşıyor hayattta burda da olduğu gibi bizimkiler okuyup kısa dönem yapmayı seçti sizinkiler okumayıp uzun dönemi seçti hepsi bu...
Benm etrafımdaki kısa dönemlerin hepsi batıda k.bakmayın ben böyle gördüm.. Ya ben mi nefretle hareket ediyorum..yeter ama ya!! Ben braya her bişey yazdığımda atlıyosunuz heöen ya ben sizemi diyorum kardeşim!!! Siz mi ayarladınx süreyi size mi sitem ediuorum kısa dönem 5 ay makul olbilir ama bizimki değil aradaki fark canımı sıkıuor..bn sizin adınızı mı veriyorum? Diyorum şu şu şöyle askerlik yapıyo die. Sende bilirsin istisnalar kaideyi bozmmazayrıca nişanlnn için üzüldüm 5 ay sıkılmışsıdır amw o. Görevi 15 ay yapan asker ve yarenlerinide düşün zaten anlarsın ne dmk istediiimixi.. Ben asLa nefretle bişey yazmadım zaten tarzımda değildir kin nefret.uzatmanın alemi yok kalmış 4-5 gününüz bence uzatmayın. Ha ayrıca nişanlın dağda karakolda değil dimi ? Merkezde çarşısıfa var? Ama uzun dönem gidenler komando olduğu için çatışma operasyonlarada gidiyor bunuda biliyorsundur
Son düzenleme: