92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Selam kızlar kendimi cok tuhaf hissediyorum bugün tokattaki bi diger dövmeciye gittim bu arkadas profsyonel ve erkek.. ben bayana yaptırmıstım kendisi amatördü lanet olsun dövmem hep yara oldu bu cocuga gittim gösterdim yamuklugu düzelt dedim benmle cok ilgilendi yavşadı diyemem ağırlığı var ama telefon numarasını verdi 2. bi seansa gel beyaz yansıma benden olsun dedi, facebook adresimi aldı ekledi ve suan yazdı konusuyoruz cok tuhaf bi cocuk yaa napmaya calstıgını anlamıyorum yada ben bosluktayım yaa bana tuhaf geliyo heralde:25:

GÜLŞAHCIMMM canım geldi mi askerin?amaliyat olacak mı?son durumlar ne?merak ediliyorsun..

kızlarrr siz napıyorsunuz bakalım?

bebegimm geldi askerim 29 unda herkesin anlattigi gibi ask ve ozlem dolu bi karsilasma yasamadik annesi babasi ben havaalanindan karsilamaya gittik 45 dk felan bekledik geldi once babasi sonra annesi sonra bana sarildi bana bi suru bisi ve valiz almisti herseyde onun icndeydi valizi kaybetmis ona uzuldum arabaya bindik tek kelime konusmadik onlara gittik ordada gayet soguk ve mesafeliydik hatta fazlasiylada gergindik ordayken yasadigimiz sorunlar hakkaten cok yipratmis bizi ve iki gun surekli tartisma modundaydik yeni yeni iyiyiz bende ise basladim pazartesi gunu oda suan hastaneye yatis yaptirdi ayin 10 u gibi ameliyat olucak ama bakalim sorun cikicakmi bizde bole sende plakalara gecmissin bitanem hayirli olsun su gibi gecsin insallah

cerennnnnnn annemin tel bozuldu dokunmatigi basmadigi icin tusunu cevirip ariyamiom benimde dakikam yok bebegim konusamadik aklim sende

Selam kızlar kendimi cok tuhaf hissediyorum bugün tokattaki bi diger dövmeciye gittim bu arkadas profsyonel ve erkek.. ben bayana yaptırmıstım kendisi amatördü lanet olsun dövmem hep yara oldu bu cocuga gittim gösterdim yamuklugu düzelt dedim benmle cok ilgilendi yavşadı diyemem ağırlığı var ama telefon numarasını verdi 2. bi seansa gel beyaz yansıma benden olsun dedi, facebook adresimi aldı ekledi ve suan yazdı konusuyoruz cok tuhaf bi cocuk yaa napmaya calstıgını anlamıyorum yada ben bosluktayım yaa bana tuhaf geliyo heralde:25:

canimmmm sukur denk geldik naaptin bitanemm cenkle hic iletisime geciomusunuz

bebegimm geldi askerim 29 unda herkesin anlattigi gibi ask ve ozlem dolu bi karsilasma yasamadik annesi babasi ben havaalanindan karsilamaya gittik 45 dk felan bekledik geldi once babasi sonra annesi sonra bana sarildi bana bi suru bisi ve valiz almisti herseyde onun icndeydi valizi kaybetmis ona uzuldum arabaya bindik tek kelime konusmadik onlara gittik ordada gayet soguk ve mesafeliydik hatta fazlasiylada gergindik ordayken yasadigimiz sorunlar hakkaten cok yipratmis bizi ve iki gun surekli tartisma modundaydik yeni yeni iyiyiz bende ise basladim pazartesi gunu oda suan hastaneye yatis yaptirdi ayin 10 u gibi ameliyat olucak ama bakalim sorun cikicakmi bizde bole sende plakalara gecmissin bitanem hayirli olsun su gibi gecsin insallah

cerennnnnnn annemin tel bozuldu dokunmatigi basmadigi icin tusunu cevirip ariyamiom benimde dakikam yok bebegim konusamadik aklim sende

Canım bende seni sordum geçen edaya ses seda yok arada girde yaz merak ediyoruz turkcellde ise baslamıssın hayrlı olsun canım gelince cagatayla düzelirsiniz diye demistim sana takma kafana olurmu

canimmmm sukur denk geldik naaptin bitanemm cenkle hic iletisime geciomusunuz
yok canım yaa yüzüğü falan verdim babasına almadı bende yakın bi amcasına verdim oda almadı zorla koydum biyere of cıldırıcam 2 3 günede cenk geliyo iste daha düzelmemiz bi araya gelmemiz mumkun degil ben ona özlemde duymuyorum artık sevgim o kadar azalmıski.. bazen acı cektiğim oluyo ama alısıyorum bu ayrılık sandıgım kadar zorlamıyo beni canım hala kararlıyım insallah geldiğinde aramaz ne diyim

Canım bende seni sordum geçen edaya ses seda yok arada girde yaz merak ediyoruz turkcellde ise baslamıssın hayrlı olsun canım gelince cagatayla düzelirsiniz diye demistim sana takma kafana olurmu

ewet kuzum turkcell cagri merkezine basladim duzeldik die dusunmeye calissamda bisiler var sanki bebegim whatsapp kullaniom die gitti gicikligina face twittr felan acti bende sinir oldum acmiyorum dedim

ewet kuzum turkcell cagri merkezine basladim duzeldik die dusunmeye calissamda bisiler var sanki bebegim whatsapp kullaniom die gitti gicikligina face twittr felan acti bende sinir oldum acmiyorum dedim
ciddimisin sende ac facebook gülsah yaa te ben uyuz oldum burdan bak ben durmaz ardından acardım :26:

Canım şuan boşluktasın bence coksamimi olma canım cocukla tanımıysn bile konuş tabiiki ama

Aynen cnm ihtiycm var zaten.
senin stj nasl gidio ?

stajım iyi canım hatta çok çalıştık diye bugün öğleden sonra izin verdiler :1:

cerencim bence bi ilişki bittikden sonra hemen yenisine başlamak çok doğru değil.(tamm şu an ortada bir şey yok ama ya olursa diyelim) sen o kadar yara aldın üzüldün hemen yeni birine nasıl alışırsın ki?hem onca yıl geçti..tamam konuşma demiyorum ama dikkatli ol bence..

yapılan tartışmalar sizi yıpratmış sanırım ama bence şu askerlik psikolojisi denen şey var ya o yüzden..en kısa sürede düzelirsiniz inşallah..umarım sorun çıkmaz ve her şey yoluna girer artık :16:
işin hayırlı olsun canım :34:
evet evet çok şükür geldim artık plakalara bi an önce biter inş..

Tatlım hayırlı olsun hızlı geçesin:21::21:

teşekürr ederim canım..amin..önce siz bitirin hemen arkanızdan gelicem :8:

Canım şuan boşluktasın bence coksamimi olma canım cocukla tanımıysn bile konuş tabiiki ama

cerencim bence bi ilişki bittikden sonra hemen yenisine başlamak çok doğru değil.(tamm şu an ortada bir şey yok ama ya olursa diyelim) sen o kadar yara aldın üzüldün hemen yeni birine nasıl alışırsın ki?hem onca yıl geçti..tamam konuşma demiyorum ama dikkatli ol bence..
haklısınız kızlar dün bütün gece uyuyamadım vicdanım beni rahatsız etti hep kabusla uyandım o kadar yıl olmuski cenkten baskasıyla konusmayalı kötü hissettim kendimi henüz niyetinin ne oldugunu anlayamadım zaten neyse büyük bi bosluktayım belliki ben abartıyorumdur kesin.

haklısınız kızlar dün bütün gece uyuyamadım vicdanım beni rahatsız etti hep kabusla uyandım o kadar yıl olmuski cenkten baskasıyla konusmayalı kötü hissettim kendimi henüz niyetinin ne oldugunu anlayamadım zaten neyse büyük bi bosluktayım belliki ben abartıyorumdur kesin.

Canm sana asılıyorda olabilir niye yazsn yoksa faceten falan bu devirde erkekleri bilmiyormusun sanki..Abartmıyorsundur ama bnce kafanı dinle boşver erkek falan...

Canm sana asılıyorda olabilir niye yazsn yoksa faceten falan bu devirde erkekleri bilmiyormusun sanki..Abartmıyorsundur ama bnce kafanı dinle boşver erkek falan...

beyaz boyası bitmis siparis etmis haftaya arar sorarsın geldiğinde yanıma ugrada beyaz yansıma atıyım kenarlara falan dedi(kendince uyguladıgı bi teknik heralde) google dan baktım beyaz yansıma cıkmıyo nasl biseyse. Aramıycam nasl olsa facesi var ordan yazarım bilemedim ki canım ya asıl tuhaf olan ne biliyomusun cenklerin akrabayı yakından tanıyan birisi oturup konusunca düğüne geldin mi sen falan dedi evet geldim dedim resimlerin var bende dedi 2 3 tane cekmis falan cok sasırdım öyle yani belkide ondan ilgilendi benmle hemen asılıyo diye düsünmemek lazım

asıl amacı ne bilmiyorum ama biz kızlar bir şeyleri seziyoruz..konuşmasından davranışlarından..
senin için kolay olmayacak canım onca yıldan sonra..
her şeyin zamanı var bence gün gelecek yeni biride olacak hayatında elbette ama bence bu aralar değil çünkü sağlıklı düşünmeye bilirsin..edaya katılıyorum güzelim biraz kafanı dinle boşver erkekleri.gez toz bence :34:

Ah canm bende 15 gün oldu ama bugün net anladım özlediğimi.hiç
Özledim demedim 15 gündür o dediğindede ama ..bugn hissediorm yani

ilk günlerde anlayamıyorsun canım ama günler geçdıkce insan anlıyor sanırım gerçeği..
bende bu aralar melenkolik melenkolik takılıyorum resmen..

ilk günlerde anlayamıyorsun canım ama günler geçdıkce insan anlıyor sanırım gerçeği..
bende bu aralar melenkolik melenkolik takılıyorum resmen..

Aynen öyle kendimi kandırıyordum ama gerçek çıktı özlem yine başladı..bide günde 1 kere konuşabiliyoruz artk max yarm saat akşm ondan sıkıldım birazda... Cnm az kaldı sizinde takılma hiç öle keyifle plakanı sayyy

Back