• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

evet cnm bu smmm satjlarını cıkaranında yeterlilikleri çıkaranın da ...... :52: delircem yaa herşeyi bi kenara atıorum da, sınav için 3.000 tl harcamak zorunda kaldım ve bu döenm bu parayı da çöpe atıcam, bi dahaki döneme artık inş.. valla hiç umudum yok bu dönem, biliosun yener ın ailesiyle problemler yasadım, ustune işyeri problemlerım, yener ın yokluu ztn agır gelıo, ustune bi de annem yaslıktaydı yenı geldı, o gelene kadar da haftaiçi hergun aksam 5,30da işten cıkıorum, 7 de dersim başlıo, 10da dershaneden cıkıorum eve gitmem 10,30, evi toparla vs.. dinlenmeye hiç vaktım kalmı, şimdi pazar gunlerı de tam gun dershanede oluorum.. artık isyan edesim var yaa.... işyerinde hergun 2 saat falan ders calısmaya vaktım oluo aslında ama bu psikolojiyle inan hiçbişey yapmak istemıorum :52:

şahsen eeve gdiince tursu gbi oluyorum.işten cık dershaneye git bir sey anlamazsın ki zaten ki.hakkında ahayırlısı be cnm.seneye yenerde gelir destekte olur gazıda verr bir bakmıssın muhasebeci olmussun:52:

şahsen eeve gdiince tursu gbi oluyorum.işten cık dershaneye git bir sey anlamazsın ki zaten ki.hakkında ahayırlısı be cnm.seneye yenerde gelir destekte olur gazıda verr bir bakmıssın muhasebeci olmussun:52:

cnm ztn yenerın yokluğunu fırsat bilip bu sınav işlerini hallediorum, o burdayken süreklı yanımda olduğu için bu işlere pek vakit ayıramıodum, biras da ozellıkle kendime boş vakıt bırakmamak için, onun yokluğunda zamana boyun eğmemek için işte :52: off 6 ekım d egidip yanına bi gece kalıcam, sonra da kasım da yener izne gelecek... Onun izne geldığı zamanlar benım sınav yenı sonuçlanmıs olacak, inş kazanırım da o geldıığı zaman keyfını cıkarırım ama kazanamazsam da aşkım yanımd aolacak her turlu stresımı atıcam, uzuntum bile kalmas o zamana inş :52:

cnm ztn yenerın yokluğunu fırsat bilip bu sınav işlerini hallediorum, o burdayken süreklı yanımda olduğu için bu işlere pek vakit ayıramıodum, biras da ozellıkle kendime boş vakıt bırakmamak için, onun yokluğunda zamana boyun eğmemek için işte :52: off 6 ekım d egidip yanına bi gece kalıcam, sonra da kasım da yener izne gelecek... Onun izne geldığı zamanlar benım sınav yenı sonuçlanmıs olacak, inş kazanırım da o geldıığı zaman keyfını cıkarırım ama kazanamazsam da aşkım yanımd aolacak her turlu stresımı atıcam, uzuntum bile kalmas o zamana inş :52:

inş cnm ya hakkında hayırlısı olsun öyle dua et .ohh gitcen kalcan misss valla

ühhf şöyle gider ayak gelen müşteriye cok zıtım.akşama girebilirsem görüşürüz cnm ya tamam mı

tmm abla...bugün ne gzel ceyzme newresm alcaktık annem bnm beyendgmi byenmedi uyuz yaa bnde soğudum ondan almadım:19:
bidha dedim senle hiç bi yere gtmem hayret bişey yaa:19:ewde kalcam çeyiz yapamadan su dünyadan göçüp gtcem bn yaa ööfff:19::47:

Son düzenleme:
tmm abla...bugün ne gzel ceyzme newresm alcaktık annem bnm beyendgmi byenmedi uyuz yaa bnde soğudum ondan almadım:19:
bidha dedim senle hiç bi yere gtmem hayret bişey yaa:19:ewde kalcam çeyiz yapamadan su dünyadan göçüp gtcem bn yaa ööfff:19::47:

YAPArsın yavrum acele etme.gec olsun güzel olsun .tabi yavas yavas koymak kenara iyi.anne diyorsa bir şey vardır sıkıntı yapma

YAPArsın yavrum acele etme.gec olsun güzel olsun .tabi yavas yavas koymak kenara iyi.anne diyorsa bir şey vardır sıkıntı yapma

ewkur gbi dag alşvers merkezi var brda..
kampanya yapmşlar taçın newresm takımında çok gzeldi kumaş...
1 tane alna ikincsi yarı fiyat...30 tl...2.si 15 tlye gelyo yani, 2 tane tac newresim takmı 45 tl....
bn siyahlı byendm öyle pembeli morlu güllü dallı sewmyorum...o d beyenemedi bnde byendgm den sogudum sayesnde:19:
sonracıma ablaaaaaaaaaaaaaa, 12 kşilk 81 mi ne parça catalk kaşk bcak takmı cekmeceli set markası belli degil...200 küsürden 139 a indirmişler:53:
elime aldım baktım cizik mizik degil incecikde degil kalın gzeldi, tam günlük için ideal...:31:
bde schafferin kahvaltı takmı 42 parcamı ne oda 250 küsürden 120 küsürmü ne öyle indirmsler....
çok güzeldi yawwww:27:
ahh ah nişanlı olmak vardı.....
kütahyanın 6 kşilk ymek takımı 1 milyoncda 85 tl ablaa...alcan 2 tane ölee 12 kşilk ymk takmı yapcan gündelik.....:51:

oooffff beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....çeyiz yapamadan gtcem su dünyadn yaaa:47:

1 tane alna ikincsi yarı fiyat...30 tl...2.si 15 tlye gelyo yani, 2 tane tac newresim takmı 45 tl....
bn siyahlı byendm öyle pembeli morlu güllü dallı sewmyorum...o d beyenemedi bnde byendgm den sogudum sayesnde:19:
sonracıma ablaaaaaaaaaaaaaa, 12 kşilk 81 mi ne parça catalk kaşk bcak takmı cekmeceli set markası belli degil...200 küsürden 139 a indirmişler:53:
elime aldım baktım cizik mizik degil incecikde degil kalın gzeldi, tam günlük için ideal...:31:
bde schafferin kahvaltı takmı 42 parcamı ne oda 250 küsürden 120 küsürmü ne öyle indirmsler....
kütahyanın 6 kşilk ymek takımı 1 milyoncda 85 tl ablaa...alcan 2 tane ölee 12 kşilk ymk takmı yapcan gündelik.....:51:

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:36:
sen neden 4 klp oldun bakıyım:19:
çok kıskandım bende olcaaaaaaaamm:63:
evkur mu aman ALLAH korusun ordan.parça marça anlamam ben çeyiz setinde her şey vardı aldım gitti.kız ben 6 kisilik günlüğğmü kütahyanın 65 aldım pahalı orası :20: SEN acele etme sen istediğin her a n alabilirsinn anladın sen onu:23::23: ha buarada kalplerimden haberim bile yok :52::52:

zorun ney daha olumm :D :1::1::1::1::52::52::52::52:

Back
X