90'larda çocuk olmak.

Evet tv.de de programı vardı
Diğerini hatırlayamadım ya neydi :44:

Üç tane kukla vardı, biri kız ikisi oğlandı. Kız İngilizce konuşuyordu, oğlanlar çeviriyordu falan. :44: Ay hayal meyal geliyor gözümün önüne.

Ehehe balık ve pizza krakeri hala alır, yerim afiyetle. :125:

Kucuk melek maria vardi.pembe dizi hic kacirmadan izlerdim.peruk halasi vardi kadinin renk renk peruklari vardi.luz clarita milagros fln cocuklugumun unutulmaz karakterleri

JUMANJI diye bir film vardi telefondan girdigim icin resim koyamadim ama guzel bir filmdi :)

Ay yok artık! Kırk yıl düşünsem hatırlamam ben bunları. Meğer hafızamın bir köşesinde duruyorlarmış.

hugo yu nasıl unuturumm çok severdim çok
hatta ilk okula başlarken ki okul çantam yeşil hugoluydu benim
birde barış mançonun çocuklara şarkı söylettiği bir program vardı ona da bayılırdım hep izlerdim benimle yaşıt çocuklar çıkardı hep onlarda artık kocaman olmuşlardır heralde
bi de hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama timsah şeklinde cips vardı yeşilli bişiler baharetlı çok severdim onları ya keşke gene çıksa

Son düzenleme:
gölgelerin gücü adina güc bende artik
he mani unutmayalim
iskeletordanda cok korkardim

unutulur mu yaa "gölgelerin gücü adına güç bende artık"bide köpekde değişirdi he manla beraber,arkadan da fon müziği he mannnn diye
walkmanları bende hatırladm benim yoktu ama kuzenimin vardı ondan dinleyip dururduk beraber

bunların içinde 80 lerin başından bile çizgi film var ve şu an hiçbirine değişilmez....

90 lar benim ilk gençliğim lise yıllarım 90 da başlamıştım liseye ...yıldıza ulaşmak (alcanzar) diye efsane bir dizi vardı büyülenmiş gibi izlerdik...birde bilmem o yıllar genç olup hatırlayan varmı efsane boys band "New Kids on the Block" 5 kişilerdi ve ben Jordan hastasıydım "step by step, hooo baby gonna get to you gi iii iirl" diye başlayan hit parçaları...blue jean dergisi posterlerini ve çıkartmalarını yıllarca sakladım .... 80 lerde çocuktum ayrı güzeldi 90 lar bambaşka....

bak bide bunları hatırladım..
o giysi çıkartmalrını oynamak kadar zevkli oyun varmıydı biz kızlar için..
gerçi herşey çok güzelmiş be(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…