- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi MawidenKadin
-
Eki Görüntüle 425453
resmi cikaramadim ama bu wolkmanlerden cesit cesit almistim ne hava atardim arkadaslarima
JUMANJI diye bir film vardi telefondan girdigim icin resim koyamadim ama guzel bir filmdi :)
hugo yu nasıl unuturumm çok severdim çok
hatta ilk okula başlarken ki okul çantam yeşil hugoluydu benim
birde barış mançonun çocuklara şarkı söylettiği bir program vardı ona da bayılırdım hep izlerdim benimle yaşıt çocuklar çıkardı hep onlarda artık kocaman olmuşlardır heralde
bi de hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama timsah şeklinde cips vardı yeşilli bişiler baharetlı çok severdim onları ya keşke gene çıksa
ve ben rosalında dizisini hıc kacırmazdımm
90 lardan birde Ahmet Kaya vardı. Çok şarkıda yoktur onun sözlerinin tadı derinliği.. Allah rahmet eylesin
Yılan hikayesine ozenip okulda poliscilik oynardik ben Basak olurdum
- bütün gün radyo açık olurdu, Tv şimdiki gibi her an açık olmaz gazetelerin verdiği tv programı ekini iyice inceler izlenecek programları kırmızı kalemle yuvarlak içine alır sadece o beğendiğimizi izlemek için o saatte açar bitince de kapatırdık, hemen yine radyoyu açardık. ve rewriteable kasetler vardı. diyelim bir parçanın başlangıcı pek mi güzel veya bu o çok sevdiğimiz müzik mi hemen kayıt düğmesine basar kaydederdik. kaset her daim hazır beklerdi. sonra canımız çektiğinde takar kaseti keyfine varırdık. her şey az olunca daha bir tatlıdır. elimizde sadece doldurduğumuz kasetler olunca o müziği sömürürdük beya. sonuna kadar, öyle internete gir tak indir tak istediğin müziği dinle yoktu. -
- Maket ve oyuncak evlerimiz vardı - deli manyak oynardık onlarla -
- her mahallede kiralık vcd ciler olurdu da günlük film kiralardık, çok tatlıydı beyav -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?