• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90'larda çocuk olmak.

$aysegulbuy.gif

ayşegül kitaplarıı

90 lardan birde Ahmet Kaya vardı. Çok şarkıda yoktur onun sözlerinin tadı derinliği.. Allah rahmet eylesin

cokomel_122419.jpg

Eki Görüntüle 425247

Ambalajını anlamsızca tırnaklarımızla dümdüz yaptığımız çokomel :1:

Aynen yaa. sebepsiz olduğunu sen söyleyince farkettim :))) dümdüz yapıp kitap aralarında saklardık :)))

Eki Görüntüle 425453

resmi cikaramadim ama bu wolkmanlerden cesit cesit almistim ne hava atardim arkadaslarima

Benim walkman'im geldiğinde içinde kaset unutmuşlardı. Yonca Evcimik - Bandıra Bandıra Ye Beni... Peki ben ne anlardım (Bandırma Yemeği :9: ) :))

JUMANJI diye bir film vardi telefondan girdigim icin resim koyamadim ama guzel bir filmdi :)

Jumanji en etkilendiğim ve hala hayran olduğum bir filmdir. :))) Eşime bile soruyorum sen Jumanji'yi biliyormusun diye :)))

hugo yu nasıl unuturumm çok severdim çok
hatta ilk okula başlarken ki okul çantam yeşil hugoluydu benim:9:
birde barış mançonun çocuklara şarkı söylettiği bir program vardı ona da bayılırdım hep izlerdim benimle yaşıt çocuklar çıkardı hep onlarda artık kocaman olmuşlardır heralde:9:
bi de hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama timsah şeklinde cips vardı yeşilli bişiler baharetlı çok severdim onları ya keşke gene çıksa :(

Bizden öncekiler Adile Naşit hayranıydı. Adile Naşit'e yetişemeyen bizleri Barış Manço avuttu :))) Adam Olacak Çocuk ve belgesel gibi sunduğu 7'den 77'ye diye bi programı daha vardı. hiç kaçırmazdım.

ve ben rosalında dizisini hıc kacırmazdımm :31:

Okuldan geldiğimde başlamış olurdu lanet dizi tam çizgi film saatinde. :) ama annemle birlikte izleye izleye. Rosalinda sonra Marimar sonra Maria Mercedes hepsine vakıf olduk çok şükür :))):1:

Kemal Sunal'a aşkım o zamanlarda başladı. hala devam ediyo.

İlginç bişey daha söyleyecektim "UNUTTUM" :44:

90 lardan birde Ahmet Kaya vardı. Çok şarkıda yoktur onun sözlerinin tadı derinliği.. Allah rahmet eylesin

inanır msn bugün sabahtan beri ahmet kaya dinliyorum biçok zaman olduğu gibi ve inanılmaz nasıl bir ses ve yorum o yaaa keşke gitmeseydi.

mükemmel bir sanatçı bana göre. ahmet kaya ve böyle birkaç sanatçı bambaşkalar.onlardan bir tane daha asla olmayacak

ama ahmet kaya ve onun gibi harika sanatçılar sadece belli bir döneme ait değildirler.

öldü evt ama sanatı her döneme damga vurur. iki günde unutulup gitmez asla silinmez.belli bi zamanı yoktur.daima kalıcıdır.çünkü gerçek bir sanatçıdır

o ve onun gibiler.bir zeki müren,bir barış manço

........ ya da daha bunun gibi isimler

- Dedektif rolünde Kemal Sunal'ın dizisi (Bay Kamber) -

- Yumiyum -

- Full House -

- Kara Kutu -

- Titanic -

Eklentiler

• $4599.webp
    $4599.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $full-house_18831.webp
    $full-house_18831.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $hbr_1278_d.webp
    $hbr_1278_d.webp
    8 KB · Görüntüleme: 64
  • $images.webp
    $images.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 43
- Basketbol oynamaktan dilim dışarıda dolaşırdım, salı günleri fanatik basket gazetesi çıkardı, koşa koşa salı sabahı hemen alırdık, her hafta bir basketçimizin boydan posterini verirdi, duvarlar basketçilerle doluydu, uzun çoraplı fifi misali Asım Pars'ımız vardı, Efes Pilsen'imiz vardı, gerçi hala var ya :)) -

- Zeyna -

- Herkül'ün Yareni sarı kıvırcık saçlı bir adam vardı :)) Michael Hurst -

- Pazar gecesi sinema kuşağı vardı, Parlement, bir kadın şarkı söylerdi hani :))

Parliament cinema clup - müziği | İzlesene.com Video

Eklentiler

• $asim-pars.webp
    $asim-pars.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 91
  • $Fanatik_Basket_kapak.webp
    $Fanatik_Basket_kapak.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $l-hercules-the-legendary-journeys-5d71bd51.webp
    $l-hercules-the-legendary-journeys-5d71bd51.webp
    20 KB · Görüntüleme: 49
  • $Zeyna-Lucy-Lawless.webp
    $Zeyna-Lucy-Lawless.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $parliament_cinema_club1_1243837770[1].webp
    $parliament_cinema_club1_1243837770[1].webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 81
ayy aklıma geldi gene çocukluğum yaa kızlar siz yazdıkca:9:
full house,sıdıka,zeyna falan ahh ne günlerdi ya çocukluğum dert yok tasa yokk sadece eğlence varr:5:

- bütün gün radyo açık olurdu, Tv şimdiki gibi her an açık olmaz gazetelerin verdiği tv programı ekini iyice inceler izlenecek programları kırmızı kalemle yuvarlak içine alır sadece o beğendiğimizi izlemek için o saatte açar bitince de kapatırdık, hemen yine radyoyu açardık. ve rewriteable kasetler vardı. diyelim bir parçanın başlangıcı pek mi güzel veya bu o çok sevdiğimiz müzik mi hemen kayıt düğmesine basar kaydederdik. kaset her daim hazır beklerdi. sonra canımız çektiğinde takar kaseti keyfine varırdık. her şey az olunca daha bir tatlıdır. elimizde sadece doldurduğumuz kasetler olunca o müziği sömürürdük beya. sonuna kadar, öyle internete gir tak indir tak istediğin müziği dinle yoktu. -

- Maket ve oyuncak evlerimiz vardı - deli manyak oynardık onlarla -

- her mahallede kiralık vcd ciler olurdu da günlük film kiralardık, çok tatlıydı beyav -

Eklentiler

• $kaset_10154.webp
    $kaset_10154.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $images (1).webp
    $images (1).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $i3vzi1.webp
    $i3vzi1.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $maket-evin-içi-b3633.webp
    $maket-evin-içi-b3633.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $devren-kiralik-vcd-kiralama-dukkani__46411130_0.webp
    $devren-kiralik-vcd-kiralama-dukkani__46411130_0.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 55
- sabah öğle akşam gece fark etmez, kız başımıza mahallede oynardık da oynardık, tüm mahalleli birbirini tanır hatta sokakta çocuklar oynamaya başlayınca millet merdivenlere oturur sandalyeleri evlerin önüne çıkarır keyifle izlerlerdi. hava karardıktan sonra eğer oynamaya çıktıysak bu sefer de annelerimiz babalarımız çekirdekleri kapar sandalyeleri ellerinde mahallede çitlemeye başlarlardı, komşular sohbete başlardı, gülmeler, sohbetler.. bizler de saklambaç, yakalamaca, istop, yakartop, meşe, bilye, ip atlama, tek kale maç, sek sek, tekerlemeli el oyunları artık aklımıza ne geldiyse canımız ne çektiyse oynardık. Maşallah şimdi aynı apartmanda karşı dairedeki komşumu bile tanımıyorum :(( -

- annemizin ayakkabılarını giyer de inerdik bir de :)) -

şimdi hiç mahallelerde sokaklarda oynayan kız çocukları göremiyorum sadece tek tük erkek çocukları var, onların ellerinde de cep telefonları falan, çok saçma..

Eklentiler

• $cocuk-oyunlari-buyumuste-kuculmusler.webp
    $cocuk-oyunlari-buyumuste-kuculmusler.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $cocuk-oyunlari-ip-atlamak2.webp
    $cocuk-oyunlari-ip-atlamak2.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $cocuk-oyunlari-saklambac2.webp
    $cocuk-oyunlari-saklambac2.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $ip.webp
    $ip.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $cocuk-oyunlari-yakantop.webp
    $cocuk-oyunlari-yakantop.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
ben 90ların sonuna yetıştım ama hatırladım bir çoğunu 2000lerde felan:)

Sulu göz sakızı , yılan hikayesi , SUSAM SOKAGI bir çoguu ya hepsini hemen hemen hatırladrım çok iyidi ya ben 7 yedi yaşındayken ispanyol paça pantolon isterim dye bağırıyormuşum :9::9:

- bütün gün radyo açık olurdu, Tv şimdiki gibi her an açık olmaz gazetelerin verdiği tv programı ekini iyice inceler izlenecek programları kırmızı kalemle yuvarlak içine alır sadece o beğendiğimizi izlemek için o saatte açar bitince de kapatırdık, hemen yine radyoyu açardık. ve rewriteable kasetler vardı. diyelim bir parçanın başlangıcı pek mi güzel veya bu o çok sevdiğimiz müzik mi hemen kayıt düğmesine basar kaydederdik. kaset her daim hazır beklerdi. sonra canımız çektiğinde takar kaseti keyfine varırdık. her şey az olunca daha bir tatlıdır. elimizde sadece doldurduğumuz kasetler olunca o müziği sömürürdük beya. sonuna kadar, öyle internete gir tak indir tak istediğin müziği dinle yoktu. -

- Maket ve oyuncak evlerimiz vardı - deli manyak oynardık onlarla -

- her mahallede kiralık vcd ciler olurdu da günlük film kiralardık, çok tatlıydı beyav -

Kesinlikle,bende de vardı maket ev ne eğlencesi varsa o zamanlar mutlu olurduk işte
Film kiralardık tabi ya,unutmuşum ben herşeyi burda tekrar hatırlıyorum :46:

Back
X