• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90'larda çocuk olmak.

Televizyonu da dolu dolu izledik dışarıda da doyasıya oynadık
Bizimki bir geçiş dönemi gibiydi,2000ler gelince eve kapandı çocuklar
Her şey kararındaydı dozundaydı sanki 90larda
Atarimiz tv.miz tetrisimiz,dışarıda oynayacak zamanımız da vardı
Şimdi çocukların dışarıda oynayacak vakti de isteği de yok
Şanslı mıydık neydik :31:

Naptınız siz ya anılarımı depreştirdiniz, hüzünlendim. :31: Çocukluğumu o kadar çok seviyorum ve özlüyorum ki...
Ne saf çocuklardık biz be ne internet bilirdik ne face. Herşeyin en doğalını yaşayan son nesildik. Şimdikiler maşallah şeytan gibi. :47: Bilmedikleri şey yok, herşey ellerinin altında bir tık ötede. Güzel mi, bence değil. Kolay ulaşılan şeyin kıymeti bilinmiyor. Büyüklerine sormayı, araştırmayı bilmiyor şimdikiler, çünkü büyüklerinden daha çok şey biliyorlar. Biz eskiden kütüphaneye giderdik araştırma ödevlerimiz için, şimdikilere anlat dalga geçerler... :31:
Bir de bizim hayal gücümüz daha genişti. Hazır gelmiyordu çünkü bazı şeyler önümüze. Daha yaratıcıydık, oyunlarımıza hayal gücümüzü yansıtırdık. Önümüze biraz çamur, iki taş koysunlar neler neler yapardık. Mandallarla oyun oynardım ben ya. :9: Annelerimizden, ninelerimizden masallar dinler, hayalimizde film gibi canlandırırdık. Zaman geçtikçe çocukların hayalgücü yok oluyor, her şey bilgisayar, internet. Çocukları öyle bir alıştırdık ki bilgisayara, önlerinden alınsa hiç bir şey üretemezler. Biz bile aynı durumdayız, uzun süre internetsiz sıkılıyoruz. Hatta ben internet yokken napıyormuşum, nasıl vakit öldürüyormuşum diye düşünüyorum şu an. :1:

Aklıma geldi şimdi, tam bir power rangers hastasıydım. :52: Eniştem yılbaşında evcilik seti almış hediye olarak, beğenmemiştim, değiştirtip power rangers aldırmıştım sarı renkli olanından. :9:
Tasolar vardı bir de bayılırdım. Biriktirir, değiş tokuş yapardık, erkek çocukları güzel tasolarımıza göz dikerdi, almak için bin takla atarlardı. Ben saf salak kaptırmıştım tasolarımı. :1:
Bir de Yılan hikayesi vardı dimi ya Memoliye aşıktım ben. :69: Perşembe günlerdi oynardı ama haftaiçi erken yattığım için cumartesi günleri tekrarını izlerdim. Ruhsar arkasından Yılan hikayesi, en sevdiğim gündü cumartesi. :8:
Hele o atariler.. Of eve bilgisayar girmiş gibi sevinirdik. :1: Çok büyük bir şeydi evde atari olması, ne kadar kasetin var o kadar süper. :15: En güzel oyunlarda eski kasetlerde olurdu hep. Tek başına mario bile yeterdi ya bize. :51:

Ne güzeldi be benim çocukluğum... :106:

Harika bir konuuu, her fotoğrafta bir kez daha gülümsedim. :16:

Benim de en sevdiğim dizilerden biri Ayrı Dünyalar'dı. Bilmem hatırlar mısınız? :34:

Eki Görüntüle 424443 Eki Görüntüle 424446 Eki Görüntüle 424448

Ayy ben bunu izler izler 'ben de böyle zengin olcam büyüyünce' derdim anneme. :52: :9:

Ozmo'yu hatırlayan var mı :40:

640950_0.jpg

Hatırladım hatırlamam mı? :52: Dergisi vardı bende. Tvde programı da vardı dimi bunun? Bir de buna benzer bir program daha vardı, İngilizce öğretiyordu onun adı neydi ki? :44:

Ayy ben bunu izler izler 'ben de böyle zengin olcam büyüyünce' derdim anneme. :52: :9:

Hatırladım hatırlamam mı? :52: Dergisi vardı bende. Tvde programı da vardı dimi bunun? Bir de buna benzer bir program daha vardı, İngilizce öğretiyordu onun adı neydi ki? :44:

Evet tv.de de programı vardı
Diğerini hatırlayamadım ya neydi :44:

Ah 90'lar diyorum :43: Ayrılsak da Beraberiz ve Tatlı hayat bana 2000'leri çağırıştırıyor.Alf de kedileri yemeye çalışırdı sinir olurdum :9:

vay be siz yazdıkça anılarım resmen tavan yaptı...
film şeridi gibi herşey geçti gözümden...
ne günlerdi ama..
zaman değiştikce hayatın tadı kaçıyor
80 li yıllar 70 li yıllar dahada güzelmiş mesala..
öyle anlatır büyükler hep..
geleceği düşünmek istemiyorum..
şimdiden çivisi çıktı dünyanın be..

vay be siz yazdıkça anılarım resmen tavan yaptı...
film şeridi gibi herşey geçti gözümden...
ne günlerdi ama..
zaman değiştikce hayatın tadı kaçıyor
80 li yıllar 70 li yıllar dahada güzelmiş mesala..
öyle anlatır büyükler hep..
geleceği düşünmek istemiyorum..
şimdiden çivisi çıktı dünyanın be..

al benden de o kadar

[video=youtube;q2NHK6onZqg]http://www.youtube.com/watch?v=q2NHK6onZqg[/video]

Bir carrusel iki selena :)

$Eski-sony-walkman-modelleri.webp

resmi cikaramadim ama bu wolkmanlerden cesit cesit almistim ne hava atardim arkadaslarima

Son düzenleyen: Moderatör:
Kucuk melek maria vardi.pembe dizi hic kacirmadan izlerdim.peruk halasi vardi kadinin renk renk peruklari vardi.luz clarita milagros fln cocuklugumun unutulmaz karakterleri

Kucuk melek maria vardi.pembe dizi hic kacirmadan izlerdim.peruk halasi vardi kadinin renk renk peruklari vardi.luz clarita milagros fln cocuklugumun unutulmaz karakterleri

Ya inanki buraya geldim bir soru sormak icin kucuk bir kız oynayan bir pembe dizi vardi okul formasiyla pembe bir sapka giyiyorlardi kep gibi bir seydi bu dizinin adi neydi diyece soracaktim ki sen yazmissin cok sagol ya uzun zamandir neydi bu dizinin adi diye dusunuyordum cunku formasina cok ozenirdim cocukken:)

Back
X