- 14 Nisan 2019
- 139
- 308
-
- Konu Sahibi Saykologist
Evet kullanıma devam ediyorum, biraz zaman geçince güncellemeyi düşünmüştüm konuyu o yüzden yazmıyorum bir süredir, sorularınız varsa yardımcı olabilirimMerhaba, cihazı hala kullanıyor musunuz?
Hiç gözle görülür fark olmadı diye çok yorum okudum ondan merak ettim, umarım çok güzel sonuçlar alırsınız. Güncellemelerinizi takip edeceğimEvet kullanıma devam ediyorum, biraz zaman geçince güncellemeyi düşünmüştüm konuyu o yüzden yazmıyorum bir süredir, sorularınız varsa yardımcı olabilirim
Zaten sanırım tamamen pürüzsüz olması bir seneyi falan bulcak, o zaman tekrar bilgilendiririm siziMerak ediyorum bu konuyu, almayı senelerdir etkiliyorum. Bakayım sizde sonuç iyi olursa gelecek sene alayım ben de.
O biraz kıl yapısıyla hormonlarla falan da alakalı, mesela benim ağdayla veya epilatörle düzenli aldığım zaman incelir seyrelirdi kıllar, hatta bacağımın bi kaç yerinde kellikler falan da vardı başladığımda o yüzden fayda görüyorum, düşük derecede yaptığım için biraz daha yavaş ilerliyor gibi, şu an yeni atış yaptım biraz uzasın bi kaç gün sonra fotoğraf atabilirim sizeHiç gözle görülür fark olmadı diye çok yorum okudum ondan merak ettim, umarım çok güzel sonuçlar alırsınız. Güncellemelerinizi takip edeceğim
Bekliyorum çok teşekkür ederimO biraz kıl yapısıyla hormonlarla falan da alakalı, mesela benim ağdayla veya epilatörle düzenli aldığım zaman incelir seyrelirdi kıllar, hatta bacağımın bi kaç yerinde kellikler falan da vardı başladığımda o yüzden fayda görüyorum, düşük derecede yaptığım için biraz daha yavaş ilerliyor gibi, şu an yeni atış yaptım biraz uzasın bi kaç gün sonra fotoğraf atabilirim size
Bahsettiginiz makina x ile başlayan markanin inface ürünü mü?eğer öyleyse ben genital bölge disinda kalan yerlere direkt 5le daldiydim, tatlı tatlı bir kaşıntı oluyordu, onun dışında acı vs olmazdı (özünde süt beyazı tenim ama yazın ıstakoz gibi yandığım ve yil içinde solaryuma gittiğim için buğday gibi görünüyor)
Onun dışında eğer x ile başlayan makinaysa şunu söylemek istiyorum; ben de konu sahibi gibi her hafta kullanırdım,öyle biliyordum doğrusunu. Ama kutudaki Karakodu okutunca çıkan sitede şöyle yazıyorEki Görüntüle 2787206 yani ilk 2 haftada; haftada 3
Sonraki iki haftada; haftada 2
Sonraki zamanlarda da 2 haftada 1 veya saha az uygulanmasını öneriyor.
Ben geç öğrenmiştim bu bilgiyi, gorupte gelenlere bilgi olsun diye ekleyeyim dedim
Peki 'benim kişisel deneyimim ne oldu,azalma oldu mu?' sorusuna gelirsek malesef aldığım makina bozuldu. Yoğunluktan garanti için kargoya vermeyi unuttum. Hatta konuyu gördüğüm iyi oldu,
aklıma geldipazartesi göndereyim bari kargomu garantiye
20 Şubat'ta "pazartesi garantiye göndereyim" demişim, bugün 17 Nisan ve hala "garantiye pazartesi gönderirim" diyorum:)))Canım selam..
Yorumlarına güvenirim.
Bu makineden alsam mi diyorum da önerir mısın sormak istedim:)
20 Şubat'ta "pazartesi garantiye göndereyim" demişim, bugün 17 Nisan ve hala "garantiye pazartesi gönderirim" diyorum:)))
Ben kullanirken seviyordum ama bozuldu sonuçta. O yüzden tavsiye etmiyorum. Garantiden gelip kullanmaya başladığımda memnun kalırsam konuya yazıp seni etiketlerim mutlaka