- 28 Ocak 2009
- 34.073
- 56.338
- 1.123
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.861
Şimdi insanlar yanlış anlar :) birde zayıflama için kullanırlarsa mideleri rahatsızlanır sarımsak ve sirke.Kız Allah seni emi. Malzemeyi kaç kilo almış diyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi insanlar yanlış anlar :) birde zayıflama için kullanırlarsa mideleri rahatsızlanır sarımsak ve sirke.Kız Allah seni emi. Malzemeyi kaç kilo almış diyo![]()
Kafam zayiflamada sirkeyi görünce okumadım konuyu ay sazan bennZayıflatıcı özelliği var ise bilmiyorum :) turşu için dedim üzüm sirkesinden daha güzel bir tat veriyor.
Canim hoşgeldinİyi geceler 90 lar melekleri :))
Hoşbulduk canım nasılsınCanim hoşgeldin
İyi valla gördüğün gibi dokturuyorumHoşbulduk canım nasılsın
Döktü gitsin boşverİyi valla gördüğün gibi dokturuyorum
Bunlar hep bebeğe hazırlığın stresi ee patliyo aradaDöktü gitsin boşver![]()
Sen birde doğurduktan sonra gör nasıl dokturcrnBunlar hep bebeğe hazırlığın stresi ee patliyo arada![]()
Hoşgeldin bacımİyi geceler 90 lar melekleri :))
Teyzesi o gelisinde benim bünye alıştı döktürmeyeSen birde doğurduktan sonra gör nasıl dokturcrn![]()
Sağlıkla insTeyzesi o gelisinde benim bünye alıştı döktürmeyeuçarım sacmaliktan sacmaliga
Sende hosgdin :))Hoşgeldin bacım
Josbuldum naptin uyuttunmu ev ahalisiniSağlıkla ins
Sende hosgdin :))
Evet herkes uyudu ben hariç :))Josbuldum naptin uyuttunmu ev ahalisini
Bizde seni uyutmuyoruz dimiEvet herkes uyudu ben hariç :))
Yok ben memnunum halimden uyku tutmadı zatı :)) eeee daha dahaBizde seni uyutmuyoruz dimi
İyi valla yarın hastaneye gitmem şeker yüklemesi yapgircam bir makine çamaşır serilcek hiç kalkasim yokYok ben memnunum halimden uyku tutmadı zatı :)) eeee daha daha
Benimde uyumam lazım hiç uyuyasim yokİyi valla yarın hastaneye gitmem şeker yüklemesi yapgircam bir makine çamaşır serilcek hiç kalkasim yok![]()