- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.861
Şimdi insanlar yanlış anlar :) birde zayıflama için kullanırlarsa mideleri rahatsızlanır sarımsak ve sirke.Kız Allah seni emi. Malzemeyi kaç kilo almış diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi insanlar yanlış anlar :) birde zayıflama için kullanırlarsa mideleri rahatsızlanır sarımsak ve sirke.Kız Allah seni emi. Malzemeyi kaç kilo almış diyo
Kafam zayiflamada sirkeyi görünce okumadım konuyu ay sazan bennZayıflatıcı özelliği var ise bilmiyorum :) turşu için dedim üzüm sirkesinden daha güzel bir tat veriyor.
Canim hoşgeldinİyi geceler 90 lar melekleri :))
Hoşbulduk canım nasılsınCanim hoşgeldin
İyi valla gördüğün gibi dokturuyorumHoşbulduk canım nasılsın
Döktü gitsin boşverİyi valla gördüğün gibi dokturuyorum
Bunlar hep bebeğe hazırlığın stresi ee patliyo aradaDöktü gitsin boşver
Sen birde doğurduktan sonra gör nasıl dokturcrnBunlar hep bebeğe hazırlığın stresi ee patliyo arada
Hoşgeldin bacımİyi geceler 90 lar melekleri :))
Teyzesi o gelisinde benim bünye alıştı döktürmeye uçarım sacmaliktan sacmaligaSen birde doğurduktan sonra gör nasıl dokturcrn
Sağlıkla insTeyzesi o gelisinde benim bünye alıştı döktürmeye uçarım sacmaliktan sacmaliga
Sende hosgdin :))Hoşgeldin bacım
Josbuldum naptin uyuttunmu ev ahalisiniSağlıkla ins
Sende hosgdin :))
Evet herkes uyudu ben hariç :))Josbuldum naptin uyuttunmu ev ahalisini
Bizde seni uyutmuyoruz dimiEvet herkes uyudu ben hariç :))
Yok ben memnunum halimden uyku tutmadı zatı :)) eeee daha dahaBizde seni uyutmuyoruz dimi
İyi valla yarın hastaneye gitmem şeker yüklemesi yapgircam bir makine çamaşır serilcek hiç kalkasim yokYok ben memnunum halimden uyku tutmadı zatı :)) eeee daha daha
Benimde uyumam lazım hiç uyuyasim yokİyi valla yarın hastaneye gitmem şeker yüklemesi yapgircam bir makine çamaşır serilcek hiç kalkasim yok