- 15 Şubat 2017
- 361
- 650
- 31
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.881
Yakın olsaydık birer Nescafe hupletirdikBenimde uyumam lazım hiç uyuyasim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakın olsaydık birer Nescafe hupletirdikBenimde uyumam lazım hiç uyuyasim yok
Valla iyi giderdi ama içim kazinmaya başladı yeni diyete başladım yaa bu saatlerde biseyler atistirasim geliyorYakın olsaydık birer Nescafe hupletirdik
Ay valla canın çekcek ama bi tencere makarna var kız yiyekmi benim de canım bu saatlerde yemek istiyoValla iyi giderdi ama içim kazinmaya başladı yeni diyete başladım yaa bu saatlerde biseyler atistirasim geliyor
Bende de musakka varAy valla canın çekcek ama bi tencere makarna var kız yiyekmi benim de canım bu saatlerde yemek istiyo
Ohh ikisi beraber ne giderBende de musakka var
Birde cacık kuru soğan acı biberOhh ikisi beraber ne gider
Yaaa gece gece hazirlatcan banaBirde cacık kuru soğan acı biber
Ben yemeyi çok seviyorum maalesef yokta olsam sevdiğim bişey varsa yerim çok kilo aldım şuan verme aşamasındayim yineYaaa gece gece hazirlatcan bana
Bende bi niyt etsem gerisi gelcekBen yemeyi çok seviyorum maalesef yokta olsam sevdiğim bişey varsa yerim çok kilo aldım şuan verme aşamasındayim yine
Kaç kilosunBende bi niyt etsem gerisi gelcek
En son 69 kiloydum bayramda ama Gine aldım hissediyorum tartıklardan kaçıyorumKaç kilosun
Sende zayifmissin cnmEn son 69 kiloydum bayramda ama Gine aldım hissediyorum tartıklardan kaçıyorum
İkinci bebisi dusunuyormda o yüzden daha fazla kilo almak istemiyorumSende zayifmissin cnm
Anladım yapsan yeri ama ilki büyümüş artıkİkinci bebisi dusunuyormda o yüzden daha fazla kilo almak istemiyorum
Gece yapmaz sabah kalkmazAnladım yapsan yeri ama ilki büyümüş artık
Ayşecik dizisiydi galibaAh çocukluk anıları :)
1. Sınıfa giderken ilk aşkım Bahadır ı Fransa'ya ugurlamistim az göz yaşı dökmedim kerata için sırf elini tutmak için tenefuslerde benimle dans et oyunu oynardık hep beni secerdi aşkımız karsilikliydi ❤
Sokaklardan eve girmezdik. Akşam o dizinin adı neydi hani şarkısı vardı tin tin tini mini hanım diye birtek o gün eve girerdik erkenden :)
Cino vardı meybuz vardı kirtarsiyelerden üçgen şeklinde minik kolonyalar alırdık rengarekti hepsi :)
1 nisanlarda öğretmenin masasına kanlı göz oyuncağı koyup şaka yapardık bir arkadaşın gözünü bantlardik gözü çıkmış numarası yapardık haha öğretmenlerimiz hep kanardi bu sakalara yalnız o meret çok pis kokardı ya 1 hafta pis pis kokusuk ellerle gezerdik :)
Mahallenin muhtarı gibiydik bizden büyük abilerimiz ablalarımız bizi hep kollardı hey gidi günler gece yarılarina kadar top oynardık saklambaç körebe oynardık bizden bıkan sokak sakinleri başımızdan aşağı su dökerdi haha biz yine gitmezdik
Daha okula gitmiyorum o zamanlar bir dizi vardı küçük bir kız çocuğu büyülü mu lanetli mi artık bilmiyorum ayağı büyürdü böyle kocaman olur evden kapıdan dışarı çıkardı ulan o nasıl diziydi öyle be halen korkarım aklıma geldikçe 6 yaşında çocuktum o diziyi ne zaman izlesem altıma yapardım korkudan
Oyun parklarında ki herşey demirdi kaydırak tahterevalli salıncaklar bixi hiç elektrik çarpmazdı plastik degildi cunku salıncağa otururdum saatlerce kalkmazdım haha çocuklar Nalet ederdi bana hihi 2 defa evden kaçtım çocukken birinci katta oturuyorduk parmakliklardan tuyuyordum
Ben de az yaramaz değilmişim be
Gece yatmaz sabah kalkmaz ne olacak halimiz ben elde telefon uyuya kalmışım yeni gördüm mesajınıAnladım yapsan yeri ama ilki büyümüş artık