90 lar.....

Ah çocukluk anıları :)

1. Sınıfa giderken ilk aşkım Bahadır ı Fransa'ya ugurlamistim az göz yaşı dökmedim kerata için sırf elini tutmak için tenefuslerde benimle dans et oyunu oynardık hep beni secerdi aşkımız karsilikliydi ❤

Sokaklardan eve girmezdik. Akşam o dizinin adı neydi hani şarkısı vardı tin tin tini mini hanım diye birtek o gün eve girerdik erkenden :)

Cino vardı meybuz vardı kirtarsiyelerden üçgen şeklinde minik kolonyalar alırdık rengarekti hepsi :)

1 nisanlarda öğretmenin masasına kanlı göz oyuncağı koyup şaka yapardık bir arkadaşın gözünü bantlardik gözü çıkmış numarası yapardık haha öğretmenlerimiz hep kanardi bu sakalara yalnız o meret çok pis kokardı ya 1 hafta pis pis kokusuk ellerle gezerdik :)

Mahallenin muhtarı gibiydik bizden büyük abilerimiz ablalarımız bizi hep kollardı hey gidi günler gece yarılarina kadar top oynardık saklambaç körebe oynardık bizden bıkan sokak sakinleri başımızdan aşağı su dökerdi haha biz yine gitmezdik

Daha okula gitmiyorum o zamanlar bir dizi vardı küçük bir kız çocuğu büyülü mu lanetli mi artık bilmiyorum ayağı büyürdü böyle kocaman olur evden kapıdan dışarı çıkardı ulan o nasıl diziydi öyle be halen korkarım aklıma geldikçe 6 yaşında çocuktum o diziyi ne zaman izlesem altıma yapardım korkudan

Oyun parklarında ki herşey demirdi kaydırak tahterevalli salıncaklar bixi hiç elektrik çarpmazdı plastik degildi cunku salıncağa otururdum saatlerce kalkmazdım haha çocuklar Nalet ederdi bana hihi 2 defa evden kaçtım çocukken birinci katta oturuyorduk parmakliklardan tuyuyordum

Ben de az yaramaz değilmişim be

Ayşecik dizisiydi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…