- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.341
Şuan topikte kimler var görebiliyor gizliden girebiliyor kulübe ortak konuşma yapabiliyor :))
Eskiden cinselliğe yazıyorlardı artık herkes yazyiro
Neeeee ooooo su saydığn kadar daaa işteHiç beklemeden mesaj yazıyorsun, ismin kırmızı oluyor, özel mesajlardan grup yapabiliyorsun, profiline başkasının yazdıklarını silebiliyorsun, kapak fotoğrafı yapabiliyorsun, konuyu takip eden üye ve ziyaretçileri görebiliyorsun.... Oooo :))
Sana ne yarari var peki ben bir yarar goremedim bekleyipyazsak noluyoHiç beklemeden mesaj yazıyorsun, ismin kırmızı oluyor, özel mesajlardan grup yapabiliyorsun, profiline başkasının yazdıklarını silebiliyorsun, kapak fotoğrafı yapabiliyorsun, konuyu takip eden üye ve ziyaretçileri görebiliyorsun.... Oooo :))
Bir kaç tane daha vardı unuttumNeeeee ooooo su saydığn kadar daaa işte
Gordum biraz önce yazdığını beni tanıyanlar tanımazmazliktan gelsin yazmışsınGormesem noluyo cinselligi bilmiyoz sanki bdv indan heycanli
32 ziyaretçi var dikkat edin
Aslında o benlik 30 saniye beklemeden her yere yatisiyorsunSana ne yarari var peki ben bir yarar goremedim bekleyipyazsak noluyo
Bak iste o pro degil oda gormusGordum biraz önce yazdığını beni tanıyanlar tanımazmazliktan gelsin yazmışsın
ByNkoaLa kadınlar kulübü :)
Eskiden o da vardı yaaaa biri bizi gözetliyorrr :))))Bbg te dondu burası o zaman
Ahahahah valla dikkat et o yazdığına ben adama güvendim kaç kere başıma iş açtımBak iste o pro degil oda gormuspro olmasada goruyo iste
37 oldu konu ilgi çekici galiba :)))Aslında o benlik 30 saniye beklemeden her yere yatisiyorsun
Rakika bu kadannnn ziyaretçi neden slm olsun onlara :))
Eskiden o da vardı yaaaa biri bizi gözetliyorrr :))))
Bisi olmaz kizim olurAhahahah valla dikkat et o yazdığına ben adama güvendim kaç kere başıma iş açtım
Hadi heyecan kaos yaratalım ziyaretçi artsın37 oldu konu ilgi çekici galiba :)))
Geldim.
Hos geldin:)Geldim.
Daha geçen yaşadım her yerimde uçuk çıktı hala bana güven diyor pohhh güvenirim bı daha :)))Bisi olmaz kizim olur