- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.321
Kız sen yeni üyesin nerden biliyorsun proyu?
Bilmiyirm ki ama bir çok kişi de yazıyı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen yeni üyesin nerden biliyorsun proyu?
Yok kız tek seferlik 50 TL yatırıyorsujn öyle bunların anlattığı gibi çok matah bişey değilPro çok zengin isi yalniz
Niye geri alındı ki?Bende proydum bı zamanlar hihhhh
Ben mi minik dim bı ara saskin baykuş dum yine döndüm özüne hatirlamadinmiYok sicak terliyom
Eskiden kimdin bakem seeeeennnn
Yok kız tek seferlik 50 TL yatırıyorsujn öyle bunların anlattığı gibi çok matah bişey değil
Avantajı iyi sadece
Yohh tanimiyimBen mi minik dim bı ara saskin baykuş dum yine döndüm özüne hatirlamadinmi
Siteden cikartildim diyeyim kibarca hediyeydi geri alındıNiye geri alındı ki?
Aman bosver bir ise yaradigi yokkiAnam parayla mi o is vay anası ben emek emek olup seciliyorsun sanmistim ah ben ne safim
Cidden bana mı sordun yanlışlıkla mi bana sordun eskiden kimsdin diye :/Yohh tanimiyim
Hiç tatmamış konuşuyorAman bosver bir ise yaradigi yokki
Cidden sormustumCidden bana mı sordun yanlışlıkla mi bana sordun eskiden kimsdin diye :/
Aman bosver bir ise yaradigi yokki
Fakirin çenesi yoruldu zaaarrrHiç tatmamış konuşuyor
Ne ise yariyo soyle hadiHiç tatmamış konuşuyor
Ben senin ekşi nickini bile biliyorum yazık çok yazıkCidden sormustum
Fakirlikten degil ne ozelligi var kiFakirin çenesi yoruldu zaaarrr
Şuan topikte kimler var görebiliyor gizliden girebiliyor kulübe ortak konuşma yapabiliyor :))Rakika seni dinliyoruz pro
Hiç beklemeden mesaj yazıyorsun, ismin kırmızı oluyor, özel mesajlardan grup yapabiliyorsun, profiline başkasının yazdıklarını silebiliyorsun, kapak fotoğrafı yapabiliyorsun, konuyu takip eden üye ve ziyaretçileri görebiliyorsun.... Oooo :))Ne ise yariyo soyle hadi
Şuan topikte kimler var görebiliyor gizliden girebiliyor kulübe ortak konuşma yapabiliyor :))
Eskiden cinselliğe yazıyorlardı artık herkes yazyiro