- 13 Eylül 2017
- 1.162
- 1.065
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Tingipinki dipsi lala ve po dün gibi hatırlarım çok severdimBen en büyük Teletubbies olurdu mu en küçük
Erkeklerle çift kale maç yaptığımızı bilirimGece yarılarına kadar oynamayı sevmem ben oynamazdım da ama gece 3-4 lere kadar oynayanlar olurdu hani tek tük çocuk olsa neyse ama düşün maç yapıyorlar en az 10 kişi hatta 15 bizim balkonu birde kale yaparlardı ev alt kat top pat pat vururdu gol olunca o kalabalık aynı anda bağırırdı işte o zaman çekilmez olurdu ses :)
Ben ödevlerimi komşunun oğluna verirdim o yazar bı sayfa gönderirdi
Gece yarılarına kadar oynamayı sevmem ben oynamazdım da ama gece 3-4 lere kadar oynayanlar olurdu hani tek tük çocuk olsa neyse ama düşün maç yapıyorlar en az 10 kişi hatta 15 bizim balkonu birde kale yaparlardı ev alt kat top pat pat vururdu gol olunca o kalabalık aynı anda bağırırdı işte o zaman çekilmez olurdu ses :)
Bizim evde ansiklopedi doluydu bütün mahallenin öğrencileri bize gelirdi artık bulur ellerine verir gerisi size ait derdim :) ilk bilgisayarı biz aldık o dönem düşün curcunayı kimisini geri çevirirdim hani ödev için gelseler chat yapmak için bile gelmek isteyen oluyordu apartmanda :)Ben ödevlerimi komşunun oğluna verirdim o yazar bı sayfa gönderirdi
DoymazdıkkBizde akşama kadar oynardik
90 li yılların en güzel yanı özgür duk çocuktuk ve güzeldi herşey keşke çocuklarımız da bizim kadar özgür olabilseydi ..Bizde akşama kadar oynardik
Yok var :) eski oturduğum yer hala aynı .Şimdi bir tane çocuk yok sokakta
Ağlanacak halde
AynennBizim evde ansiklopedi doluydu bütün mahallenin öğrencileri bize gelirdi artık bulur ellerine verir gerisi size ait derdim :) ilk bilgisayarı biz aldık o dönem düşün curcunayı kimisini geri çevirirdim hani ödev için gelseler chat yapmak için bile gelmek isteyen oluyordu apartmanda :)
Burda malesefYok var :) eski oturduğum yer hala aynı .
Tingipinki dipsi lala ve po dün gibi hatırlarım çok severdim
Bizde oynardıkkkkBi oyun vardı taş ları dizerdik sonra topla vururduk tam hatırlayamadığım oyunu
Taş devri,şirinler,o dönem ki çizgi filmler daha güzeldi,tatil zamanı erkenden kalkardım annem,babam yatsana niye kalktın okul zamanı kalkmazsın derdi :) ki okul zamanıda kalkardım aslındaCasper severdim
İyilik eden hayalet
Hiç sevmezdimPokemon vardı bi ara :)))