90 lar.....

O dönemlerde yediğimiz içtiğimiz yiyecekler ve içecekler bile daha lezzetliydi,25 kuruş yada 250 binlira diye mi geçerdi herşeyi alırdık en sevdiğim şey simit gazozdu sanki kola,gazoz bile daha güzeldi o dönem.

Aaay okulda simit ayran alırdık 250 bin liraya.. Başka da harçlık almazdım ben zaten. Ay ne günlerdi yaaa.

Bı teyze vardı saat 12 biz dışarda saklambac oynuyoruz tabi gördüm görmedim kavgası filan

Bagirirdi gidin evinize diye rahmetli de diyemiyorum anarken hala yaşıyor :KK70:

Anneler hep başımızdan durmazdi biz birbirimize sahip çıkardık yahu

Ve kimse zarar vermezdi birbirine

Ahhh o günler geri gelmiyor

Heyyy beee
Zaman su gibi

Daha Okulu'nun ilk kayıt günü Herkes bir konuşma yapıyordu " ben doktor olacağım hastalara şifa olacağım "demiştim hiç unutmuyorum daha dün gibi 1996
Ben ödevlerimi komşunun oğluna verirdim o yazar bı sayfa gönderirdi :-)

Bı teyze vardı saat 12 biz dışarda saklambac oynuyoruz tabi gördüm görmedim kavgası filan

Bagirirdi gidin evinize diye rahmetli de diyemiyorum anarken hala yaşıyor :KK70:

Anneler hep başımızdan durmazdi biz birbirimize sahip çıkardık yahu

Ve kimse zarar vermezdi birbirine
Gece yarılarına kadar oynamayı sevmem ben oynamazdım da ama gece 3-4 lere kadar oynayanlar olurdu hani tek tük çocuk olsa neyse ama düşün maç yapıyorlar en az 10 kişi hatta 15 bizim balkonu birde kale yaparlardı ev alt kat top pat pat vururdu gol olunca o kalabalık aynı anda bağırırdı işte o zaman çekilmez olurdu ses :)

X