- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Eski eşyalar kaliteliydi bence şimdi ki gibi değil mesela eski çamaşır makineleri daha iyiydi kazanları çelikti annem bizim çenemize dayanamadı kadın değiştirdi makinesini hala der eski makinem daha iyiydi bozulmazdı bile.Maşallahh
Benim en fazla 5 yıllık
aksam ezani okunur tam evlere dagilacakken birisi aksam ebesii diye bagirip birini ebelerdi o da baskasini falan derken herkes evine kacisirdi ebe kimde kaldiysa ertesi gun o bagiridi aksam ebesj diye falan
Elim sen de derdik biz :) aynı oyun galibaaksam ezani okunur tam evlere dagilacakken birisi aksam ebesii diye bagirip birini ebelerdi o da baskasini falan derken herkes evine kacisirdi ebe kimde kaldiysa ertesi gun o bagiridi aksam ebesj diye falan
İşte ben bilmiyorum
Eşim biliyor
Gerçekten öyleEski eşyalar kaliteliydi bence şimdi ki gibi değil mesela eski çamaşır makineleri daha iyiydi kazanları çelikti annem bizim çenemize dayanamadı kadın değiştirdi makinesini hala der eski makinem daha iyiydi bozulmazdı bile.
merdaneli makinasi vardi annemin cilesi bitmezdiEski eşyalar kaliteliydi bence şimdi ki gibi değil mesela eski çamaşır makineleri daha iyiydi kazanları çelikti annem bizim çenemize dayanamadı kadın değiştirdi makinesini hala der eski makinem daha iyiydi bozulmazdı bile.
Sobelendiinn :)Saklambaç oynarken hep divanın altına girerdim :)))
Yok bizde merdaneli değildi ama eski ilk çıkanlardan dı sanırım otamatik makineydimerdaneli makinasi vardi annemin cilesi bitmezdi
Tamam sen saklan ☺Sobelendiinn :)
Evet bizdeki de oooYok bizde merdaneli değildi ama eski ilk çıkan otamatik makineydi
Bulsam alırım çelik kazanlı makine12-13 seneliğini çelik kazanlı geçen sene değiştim benEski eşyalar kaliteliydi bence şimdi ki gibi değil mesela eski çamaşır makineleri daha iyiydi kazanları çelikti annem bizim çenemize dayanamadı kadın değiştirdi makinesini hala der eski makinem daha iyiydi bozulmazdı bile.
Dibi düdük şeker vardıLeblebi tozu,mono sakız, yazılar vs
Birde çok ağır olurdu evden taşınırken taşıyan adamlar bunun içinde ne var demişlerdi kazandan kaynaklıydı ağırlığıBulsam alırım çelik kazanlı makine12-13 seneliğini çelik kazanlı geçen sene değiştim ben
Ürünler kalitesizleştiBirde çok ağır olurdu evden taşınırken taşıyan adamlar bunun içinde ne var demişlerdi kazandan kaynaklıydı ağırlığı
Leblebi tozunu üfürmeye çalışırdık birde konuşmaya çalışırdık :)Leblebi tozu,mono sakız, yazılar vs