- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummm
O dönemler çok etkinlik olurdu okullarda,geziler,sinema vsOkula sihirbazlar gelirdi
Şenlik olurdu eşek gelirdi
Kuzummm
Çocukluğumuzda tek derdimiz oyundu
İnsan büyümek istemiyor
❤❤❤❤
Dövmede meşhurdu sakızlardan çıkardı :)sipsevdi sakizin icinden cikan kagitlari biriktirirdim.The love is :)
Haklısın canımHakikaten öyle O günlerin tadını doyasıya çıkardık, şimdi bu günü güzel yaşamakta sıra Yoksa seneler sonra bu günleri konuşup yad ederken iç çekeceğiz
Koleksiyon modaydısipsevdi sakizin icinden cikan kagitlari biriktirirdim.The love is :)
O dönemler çok etkinlik olurdu okullarda,geziler,sinema vs
Eskiden ben de şuda vardı dışarıda yemeğe gitsek hep kuru fasulye pilav isterdim :) her gittiğimiz lokantada babam annem et tavuk vs derlerdi yok olmaz fasulye olacak illa.Eskiden annelerimiz toplanır dışarda,evlerde dantel örer muhabbet ederdi
Bizlerde oynardık
Şimdi alt komşumu tanımıyorum
Çocuk yok sokakta
Ne kadar şanslıymışız
Haklısın canım
Rabbim güzel günler yaşatsın
İçimizdeki çocuğu öldürmesin
Eskiden ben de şuda vardı dışarıda yemeğe gitsek hep kuru fasulye pilav isterdim :) her gittiğimiz lokantada babam annem et tavuk vs derlerdi yok olmaz fasulye olacak illa.
Amin tatlım inşaallah
Sümer bank mi ne vardi bayramlikarmizi ordan alirlardi cok havali hissederdm
Şimdikiler plastik kazanBirde çok ağır olurdu evden taşınırken taşıyan adamlar bunun içinde ne var demişlerdi kazandan kaynaklıydı ağırlığı