- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.642
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.061
Geleyim de çok tozlu burası
90 lilar gecti ne bekliyorsun hepsi suan cocuk pesindeGeleyim de çok tozlu burası
30'luk teyze olduk hep90 lilar gecti ne bekliyorsun hepsi suan cocuk pesinde
Evet30'luk teyze olduk hep
Eski zamanlar bir başkaydi be. Belki çocuk olduğumuz içindir bilmiyorum amaEvetburdq eski paylasimlar cok yapildi yenu bastan okumak istiyorum aslinda bahane oldu
yapmaktan usanmadigim tek sey kitap kaplamak
Hiç çocukluk nostaljisi yok bende ya. Bugün de ablamla konuştuk çocuklukta bir yasa dönmek istermiş. Bir düşündüm, beni yani bir milyon dolarla 7 yaşıma döndürseler yine yaşamak istemem aynı yılları. Yaşadım,bitti. Çocukluk çok sıkıcı:) her gün erken uyan, okula git, havasız kokan sınıflarda ders işle, eve gel ödev yap,tek sosyal aktivite Tv izlemek, annen yemek yaptı diye her yemeği zorla ye, erkenden yatağa gönderil. Hapis gibi bir hayat:)dikkat hüzün icerir aglatabilir
ben isterdim yaAaaa biz senle yaşıt miymisiz, ben de 91liyim
Hiç çocukluk nostaljisi yok bende ya. Bugün de ablamla konuştuk çocuklukta bir yasa dönmek istermiş. Bir düşündüm, beni yani bir milyon dolarla 7 yaşıma döndürseler yine yaşamak istemem aynı yılları. Yaşadım,bitti. Çocukluk çok sıkıcı:) her gün erken uyan, okula git, havasız kokan sınıflarda ders işle, eve gel ödev yap,tek sosyal aktivite Tv izlemek, annen yemek yaptı diye her yemeği zorla ye, erkenden yatağa gönderil. Hapis gibi bir hayat:)
Bilmem ki , bence büyümek daha guzel:) hani 18-20 falan tekrar dönmek belki isterdim ama onun diisinda iyi böyle:)))ben isterdim yabelki fazla fazla yasardim o yillari belki yine kiymwtini bilmezdim ama şu zamandan daha guzeldi bence o yillar
iste tam o noktada şu gelisiyor yengenc senjn en guzel yillarin 18-20 ler sanirim..benim ise en zorlandigim senelerBilmem ki , bence büyümek daha guzel:) hani 18-20 falan tekrar dönmek belki isterdim ama onun diisinda iyi böyle:)))
Belki de sıkıcı bir çocukluğum vardı,ondan da olabilir.
Yoo aslında en güzel yıllarım değil ama güzel yıllarımın baslangici:) yani geçmişe dönme imkanım olsa en erken 18'e gitmek isterdim,daha öncesi degil.iste tam o noktada şu gelisiyor yengenc senjn en guzel yillarin 18-20 ler sanirim..benim ise en zorlandigim seneler20 yasimdayken kucagimda 1 yas bebegim vardi ..
zamaninda gormemistim ama sonradan bahsini duymustum bu kolonyalarin bende ilk msj a biraktigim video ile cok uzaklara gittimHerkesin çocukluk anılari aynı olmuyor. Bir şehirde ki populer ürünü başka bir şehirde ki bilmiyor. Mesela geçen bu poşet kolonyalari gördüm ya nerelere götürdü beni anlatamam . Benimle yaşıt Konya , Balıkesir'den olan arkadaşım hiç görmemisler.sizlerden hatırlayan var mı?
iste anlatamadigimi sen cok guzel anlattin hank eskiye donmeyi istersin ama guzel yasadigin zamanlari istersin ..annen de umarim hep rahat yasam surer ..benim de en zorlandigim huzursuz oldugum donemdi 20 li yaslarin baslari :/Yoo aslında en güzel yıllarım değil ama güzel yıllarımın baslangici:) yani geçmişe dönme imkanım olsa en erken 18'e gitmek isterdim,daha öncesi degil.
Ama şu anda da memnunum. Bence yaş almak güzel bir şey çünkü geçmiş yıllardan daha cok kendini geliştirmiş oluyorsun, ne bileyim daha çok yer görmüş,daha çok kitap okumuş, bazı konularda daha gelişmiş fikir sahibi oluyorsun. Ya da ben eskiden öfke problemi yasardim, artık 'salla gec' diyorum, tatlı canımi üzmüyorum. anne sorunlarim vardı, zamanla çözdük. Ne bileyim hayır demekte zorlanirdim artık çok rahat diyorum. Zamanla değişen kendimi daha çok sevdim. Böyle böyle bakalım ne olacak...
Umarım senin için de 30lar 20lerden iyi olur.
Benim annem mesela otuzlardan nefret eder, kirklarini çok sever. Çünkü güzel bir çocukluk yasamis,özgür bir gençlik yaşamış. Ama 30'da evlilik,peşpeşe iki bebek, bir de yoğun bir panik atak başlamış, yetmez gibi az bilindik bir tiroid problemi yaşamış,ameliyat falan,ilgi bekleyen bebekler, atak geçirip geçirip 'ben ölünce çocuklarıma ne olacak' endişesi... Kadının 30lari kabus gibi geçmiş..sonra kirklara gelmiş, hastalıklar gitmiş,çocukların zor dönemi bitmiş falan,huzura ermiş. Hep der , 40lar 30lardan daha güzel...
Bence senin için de 30lar 20lerden daha güzel olacaktır. Çünkü çocuklar büyüdü, zor donemler geçti...
İstanbulda mıydın?
Eğer İstanbuldaysan balatta ara sokaklarda bir sürü nostaljik bakkal ve dükkan var. Konuma gerek yok çünkü çok fazla var.
Suleymaniyede 90lar teras kafe var (harita kapatıldı yazıyor ama yakın zamanda görmüştüm sanki orayı,emin olamadım)
Üsküdar'da Doksanlar evi var, Kadıköy 'de Suflor kafe var. Bu saydıklarımin hepsinde içerde doksanlar oyuncakları falan var. Eminim seversin
ablacim90 lar güzel ama 70ler diyorum bende.