90 lar.....

İyiki 90 lardanım bende paylaşımları görünce duygulanmamak elde değil insan “keşke hiççç büyümeseydik “ demekten alamıyor kendini ☺
Aynen bende öyle :KK68: 90 li olmak son şans gibi bişey bizden sonrası hiç böyle zevkleri yaşamadi sokağın tadını alamadı malesef :/

92 doğumluyum. Mahallede geç saatlere kadar büyük küçük tüm çocuklar oyun oynardık. Şimdi düşünüyorum da ne mahalle kültürü kaldı, ne çocuklar dışarda oynuyor doğru düzgün. Oysa neler öğreniyor bir çocuk oyun oynarken paylaşmayı, güvenmeyi, empatiyi, sosyalleşmeyi, yardımlaşmayı, hayal gücü geliştirmeyi... Annelerimizin mahalleye bir pedofili gelir mi çocukları taciz eder mi kaçırır mı diye korku duymadığı neşe içinde oynadığımız günler aslında ne büyük nimetmiş. Biz çocukluğunu yaşayan son nesil olduk...

92 doğumluyum. Mahallede geç saatlere kadar büyük küçük tüm çocuklar oyun oynardık. Şimdi düşünüyorum da ne mahalle kültürü kaldı, ne çocuklar dışarda oynuyor doğru düzgün. Oysa neler öğreniyor bir çocuk oyun oynarken paylaşmayı, güvenmeyi, empatiyi, sosyalleşmeyi, yardımlaşmayı, hayal gücü geliştirmeyi... Annelerimizin mahalleye bir pedofili gelir mi çocukları taciz eder mi kaçırır mı diye korku duymadığı neşe içinde oynadığımız günler aslında ne büyük nimetmiş. Biz çocukluğunu yaşayan son nesil olduk...
şimdi aynı mahallede oturuyorum kendi kızımı dışarı çıkarınca 2 dk gözümden kaybolsa çabuk gel diyorum çevreden korkar olduk

Gece 12 olurdu biz hala sokaklarda anneler çayıyla kapı da oturuyor 🤗

Hiç yorulmayi bilmedigimiz zamanlar...her anı dolu dolu yaşamaya çalışıyorduk sanırım

Çünkü biz son şanslı cocuklariz :KK43:

X