- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.963
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.981
orta sonda izlediğim diziydi :)Yaramaz besizleri bilmiyorum ://
Ama okul çıkışında sidikaya yetişemezdim başlamış olurdu bı pastane vardı okul yolunda orda yavaşlar biraz bakar koşarak eve guderidm
bende sıdıkayı izlerdim :) sıdıka gibi davrandiğim olurdu ah ah:)Yaramaz besizleri bilmiyorum ://
Ama okul çıkışında sidikaya yetişemezdim başlamış olurdu bı pastane vardı okul yolunda orda yavaşlar biraz bakar koşarak eve guderidm
Ben zmaaninda izlemedim ama sonradan izlerken sevdim :))bende sıdıkayı izlerdim :) sıdıka gibi davrandiğim olurdu ah ah:)
hele 7 nurmara dizisi vardi..:)
ha bide 5 maymun çetesi denen dizisi vardi orda kemale aşıktımmBen zmaaninda izlemedim ama sonradan izlerken sevdim :))
Ayy inudq biliyorumha bide 5 maymun çetesi denen dizisi vardi orda kemale aşıktımm
Evet bunuda hatırladım tgrt idi heraldeha bide 5 maymun çetesi denen dizisi vardi orda kemale aşıktımm
Daha sonra ki yıllarda evlilik programları başlamıştı biz evleniyoruz du adı galiba o dönem çok izliyordum herkes izliyordu çevremde :)Ayy inudq biliyorum
Gelinim olur musun ? :d semra kaynana :)Daha sonra ki yıllarda evlilik programları başlamıştı biz evleniyoruz du adı galiba o dönem çok izliyordum herkes izliyordu çevremde :)
Hatırlıyamadım bunu.Akola yı hatırlayan varmı?
Eki Görüntüle 2173736
Ondan öncesi vardı Canerli olan onu çok izlerdim okulda bütün öğrenciler izlerdi :)Gelinim olur musun ? :d semra kaynana :)
Onu ben değilde annem izlerdi bende mecbur bakardım dilini dişlerine sıkıştırmasi geliyor aklıma :))Ondan öncesi vardı Canerli olan onu çok izlerdim okulda bütün öğrenciler izlerdi :)
aynen tgrt deydi. :)Evet bunuda hatırladım tgrt idi heralde
tulin caner meselesi miOndan öncesi vardı Canerli olan onu çok izlerdim okulda bütün öğrenciler izlerdi :)
bizde izliyorduk annem hiç kaçirmazdi..Daha sonra ki yıllarda evlilik programları başlamıştı biz evleniyoruz du adı galiba o dönem çok izliyordum herkes izliyordu çevremde :)
Müge anlı can yaaa nasıl inanmiyorlar o kadına sasiyorum olaylar anlık gelişiyor kadın reyting için mi yapacak sanki biseyler hadi reyting için yapıyor diyelim türk polisi buna dahil mi olacak birilerini yayında alıp götürecek :/bizde izliyorduk annem hiç kaçirmazdi..
ama sonrakinde biz evleniyoruz programdan sora oyuncularin psikolojisi bozulmuş nette okumuşum. sonra reyting artinca evlilik programlarda arttı. iyice abarttılar Allahtan şimdi kaldirdi da müge anli çikti
saçmasapan şeyler çikiyor hiç izlemiyorum bile.Müge anlı can yaaa nasıl inanmiyorlar o kadına sasiyorum olaylar anlık gelişiyor kadın reyting için mi yapacak sanki biseyler hadi reyting için yapıyor diyelim türk polisi buna dahil mi olacak birilerini yayında alıp götürecek :/
Evet tülin ve canerin olduğu bölümler izlemeyen yoktu o dönem bencetulin caner meselesi mi