- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.961
Geldim zaten balım bana güzel bir menü hazirlaSen zaten zayıfsin sağlıklı beslenmek için gel :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim zaten balım bana güzel bir menü hazirlaSen zaten zayıfsin sağlıklı beslenmek için gel :))
Yok öyle hazırla falan herkes kendi işini kendi yapacak kalori vercez hadi hadi kaldır totoyuGeldim zaten balım bana güzel bir menü hazirla
Kalori yok ki valla bayilip düşlerin yereYok öyle hazırla falan herkes kendi işini kendi yapacak kalori vercez hadi hadi kaldır totoyu
Yoksa giremezsin topik topik sismanlar için açıldı birde vücudunu şekillendirmek için 5 kilo altında kilo vermek isteyeni bile almiyciiimKalori yok ki valla bayilip düşlerin yere
Aboowww o zaman ben kapının ucundan bakayımYoksa giremezsin topik topik sismanlar için açıldı birde vücudunu şekillendirmek için 5 kilo altında kilo vermek isteyeni bile almiyciiim
Hava mi atiyorsun ayıp bu yaptığın beee kadınAboowww o zaman ben kapının ucundan bakayım
Yok kız benim uç kilo fazlam var sende almicam deyince ondan dedm bende çok sismandm önceden :/Hava mi atiyorsun ayıp bu yaptığın beee kadın
O zaman sende bize püf nokta verirsin gaz verirsin arada :))Yok kız benim uç kilo fazlam var sende almicam deyince ondan dedm bende çok sismandm önceden :/
Olur çok güzel gaza getirirmO zaman sende bize püf nokta verirsin gaz verirsin arada :))
Körük çok iyidir diyorsunOlur çok güzel gaza getirirm
YaniiiiKörük çok iyidir diyorsun
A slm hoşgeldin :))Selam kızlar
Eee iyi o zamana :))Yaniiii
Her konuda değil ama :)
HosbuldumA slm hoşgeldin :))
ayy ben yerdim onu küçükkenArı Maya'lı kokulu silgiler
Yaramaz besizleri bilmiyorum ://okuldan çikişi koşa koşa gittiğim çizgi film
sailor moon ve yaramaz beşizler: