• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 lar.....

Yaramaz besizleri bilmiyorum ://

Ama okul çıkışında sidikaya yetişemezdim başlamış olurdu bı pastane vardı okul yolunda orda yavaşlar biraz bakar koşarak eve guderidm :KK70:
orta sonda izlediğim diziydi :)
sailor moon dan sonra başlardi ödevlerimi yapmazdim ki:D

Yaramaz besizleri bilmiyorum ://

Ama okul çıkışında sidikaya yetişemezdim başlamış olurdu bı pastane vardı okul yolunda orda yavaşlar biraz bakar koşarak eve guderidm :KK70:
bende sıdıkayı izlerdim :) sıdıka gibi davrandiğim olurdu ah ah:)
hele 7 nurmara dizisi vardi..:)

Daha sonra ki yıllarda evlilik programları başlamıştı biz evleniyoruz du adı galiba o dönem çok izliyordum herkes izliyordu çevremde :)
Gelinim olur musun ? :d semra kaynana :)

Ondan öncesi vardı Canerli olan onu çok izlerdim okulda bütün öğrenciler izlerdi :)
Onu ben değilde annem izlerdi bende mecbur bakardım dilini dişlerine sıkıştırmasi geliyor aklıma :))

Daha sonra ki yıllarda evlilik programları başlamıştı biz evleniyoruz du adı galiba o dönem çok izliyordum herkes izliyordu çevremde :)
bizde izliyorduk annem hiç kaçirmazdi..
ama sonrakinde biz evleniyoruz programdan sora oyuncularin psikolojisi bozulmuş nette okumuşum. sonra reyting artinca evlilik programlarda arttı. iyice abarttılar Allahtan şimdi kaldirdi da müge anli çikti :D

bizde izliyorduk annem hiç kaçirmazdi..
ama sonrakinde biz evleniyoruz programdan sora oyuncularin psikolojisi bozulmuş nette okumuşum. sonra reyting artinca evlilik programlarda arttı. iyice abarttılar Allahtan şimdi kaldirdi da müge anli çikti :KK70:
Müge anlı can yaaa nasıl inanmiyorlar o kadına sasiyorum olaylar anlık gelişiyor kadın reyting için mi yapacak sanki biseyler hadi reyting için yapıyor diyelim türk polisi buna dahil mi olacak birilerini yayında alıp götürecek :/

Müge anlı can yaaa nasıl inanmiyorlar o kadına sasiyorum olaylar anlık gelişiyor kadın reyting için mi yapacak sanki biseyler hadi reyting için yapıyor diyelim türk polisi buna dahil mi olacak birilerini yayında alıp götürecek :/
saçmasapan şeyler çikiyor hiç izlemiyorum bile.
filmlere bskiyorum bide melekleri aşkı:)

Back