90 lar.....

ben 89 yılında doğdum ama 90 lılarin hepsini yaşadim:KK70: 2000 lerdeyiz yıl olmuş 2018 yaş 29.. şimdiki çocuklar çocukluğu yaşamiyor hep telefon..
bizde telefon yoktu...
astari vardi :) ben telefonu ve bilgisayari 16 yaşimda taniştim...

Daha sonra ki yıllarda evlilik programları başlamıştı biz evleniyoruz du adı galiba o dönem çok izliyordum herkes izliyordu çevremde :)
bizde izliyorduk annem hiç kaçirmazdi..
ama sonrakinde biz evleniyoruz programdan sora oyuncularin psikolojisi bozulmuş nette okumuşum. sonra reyting artinca evlilik programlarda arttı. iyice abarttılar Allahtan şimdi kaldirdi da müge anli çikti :KK70:

bizde izliyorduk annem hiç kaçirmazdi..
ama sonrakinde biz evleniyoruz programdan sora oyuncularin psikolojisi bozulmuş nette okumuşum. sonra reyting artinca evlilik programlarda arttı. iyice abarttılar Allahtan şimdi kaldirdi da müge anli çikti :KK70:
Müge anlı can yaaa nasıl inanmiyorlar o kadına sasiyorum olaylar anlık gelişiyor kadın reyting için mi yapacak sanki biseyler hadi reyting için yapıyor diyelim türk polisi buna dahil mi olacak birilerini yayında alıp götürecek :/

Müge anlı can yaaa nasıl inanmiyorlar o kadına sasiyorum olaylar anlık gelişiyor kadın reyting için mi yapacak sanki biseyler hadi reyting için yapıyor diyelim türk polisi buna dahil mi olacak birilerini yayında alıp götürecek :/
saçmasapan şeyler çikiyor hiç izlemiyorum bile.
filmlere bskiyorum bide melekleri aşkı:)

X